Al enkele jaren ben ik werkzaam als gecertificeerd makelaar o.
Makelaar VboAl enkele jaren ben ik werkzaam als gecertificeerd makelaar o. Informeer in beide gevallen naar de mogelijkheden die ik u kan bieden. De wijzigingen hiervan worden tijdens de algemene ledenvergadering voorgelegd ter goedkeuring aan de VBO-leden. Binnen een paar dagen na de opname heeft u het taxatierapport in huis. Nieterau Makelaardij richt zich specifiek op de woningmarkt in Haaksbergen en omgeving en biedt daarbij een breed scala van diensten aan. De kans voor de watersporter om te wonen in het waterrijke hart van Friesland merengebied rondom. Voor een goed hypotheekadvies kunt u uiteraard ook bij ons terecht. RecreŽren op een forse eigen kavel in een ruime goed onderhouden Zweedse bungalow. Het fraaie hofje voor de woning geeft u de gelegenheid reeds vroeg in het voorjaar van het zonnetje te genieten.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de heldere tariefstelling. Keurige in 99 gebouwde halfvrijstaande woning met verlengde garage en forse beschutte tuin. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode. Dit geldt zowel bij de aankoop van een woning als bij een wijziging van uw bestaande hypotheek. Charmant! Aan open vaarwater in karakteristiek en historisch dorpscentrum gelegen.

De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst. Deze knusse woning is passend gerenoveerd en gemoderniseerd. Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed ook wel als V. Kom tot rust en geniet op dit ruim opgezette recreatiepark temidden van de Friese weilanden en nabij het Tjeukemeer. Op vrijdagavond 23 maart en zaterdag 24 maart 2007 .

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief