Algemene informatie over de bijleenregeling vindt u onder 'Help'.
BijleenregelingBijleenregeling in zijn specifieke situatie te berekenen. Je kunt de waarde als extra bestedingsruimte gebruiken door de overwaarde van je woning te cashen. In de volgende drie artikelen vind je belangrijke informatie die van toepassing is op de bijleenregeling. Op zich is de regeling goed te volgen voor ’simpele gevallen’, maar wie bijvoorbeeld gaat scheiden of eerst een eigen huis had en nu samen een huis koopt, zal het nodige rekenwerk moeten verrichten. De bijleenregeling bepaalt mede de maximale hoogte van de eigenwoningschuld.

De bijleenregeling is in het leven geroepen om huiseigenaren aan te moedigen om bij een verhuizing de overwaarde van het oude huis te gebruiken voor de financiering van de nieuwe aangekochte w. Zijn vriendin zal echter nog 5 jaar te maken hebben met een EW-reserve. De bijleenregeling stimuleert huizenbezitters hun overwaarde bij de verkoop van een huis te investeren in hun nieuwe woning. Meerdere malen per week vertelt hij wat hem bezighoudt en beantwoordt hij vragen. Algemene informatie over de bijleenregeling vindt u onder 'Help'. Mensen met schulden moeten na één maand rood staan geregistreerd worden. Wat in aftrek is te nemen is eigenlijk heel 'gemakkelijk'; de rente over en kosten die samenhangen mét een hypothecaire lening. Ook mensen met BKR-codering kunnen vaak geholpen worden. De EW-reserve blijft hem wel 5 jaar 'achtervolgen'.

Voorheen werd de overwaarde vaak gebruikt om een auto, boot of nieuwe meubels van te kopen. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Het geven van vlot en professioneel hypotheek en assurantieadvies. Een woning huren of kopen? Een vraag die bijna iedere Nederlander zichzelf wel eens stelt. Er wordt samengewerkt met veel verstrekkers, dus voor ieder is een passende financiering te vinden.

Desondanks is het nog een heel geworstel om er uit te komen. Geruime tijd wordt er echter al gedebatteerd over het afschaffen van de regeling, omdat de mensen met het hoogste inkomen en de duurste huizen het meeste profijt hebben van de regeling. En natuurlijk bij het invullen van zijn aangiftegegevens. De invoer velden zijn dan optioneel, omdat de gegevens van het internet moeten worden overgenomen. De uitgaven moeten wel betrekking hebben op de aankoop, verbetering en ond. Bij MoneYou regelt u zelf rechtstreeks uw hypotheek.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief