Als je het koopcontract hebt getekend en je krijgt daarna bijv.
Ontbindende Voorwaarden KoopcontractAls de verkoper jouw of jullie bod accepteert, dan wordt het koopcontract ook wel 'de koopovereenkomst' opgesteld. Deze belasting maakt onderdeel uit van 'kosten koper'. Je motief voor het afzien van de koop doet helemaal niet ter zake. Over het tarief van de makelaar kunt u onderhandelen. Voor de bankgarantie betaalt u eenmalig een kleine vergoeding. Voordat u gaat bieden is het handig om te weten wat uw financiŽle mogelijkheden zijn.

Je kunt het beste naar je notaris gaan, als je ook de transportakte de akte van levering op hetzelfde kantoor aanbrengt. AansprakelijkheidHet risico voor de auto gaat over op het moment van levering. Het moment van oplevering is van groot belang bij een nieuwbouwwoning voor het controleren op gebreken. Het is verstandig een bod altijd schriftelijk te bevestigen. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Hiervoor stuurt hij u een nota van afrekening waarop de gehele aankoop en hypotheek zijn gespecificeerd. Nadat de handtekeningen op de koopovereenkomst zijn gezet, gaat de koopovereenkomst naar de notaris. Worden deze afgewezen, kan heb je voldoende bewijs om de koopovereenkomst op grond van financiering te ontbinden. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven.

De koop van de woning wordt daarmee officieel vastgelegd. De akte die de notaris zal opmaken om de zojuist aangekochte woning op uw naam in het kadaster bij te schrijven. In het geval van een bankgarantie krijgt u een schuld aan de geldverstrekker die u dient te voldoen. Maar ook dat u aansprakelijk blijft voor de inruilauto tot het moment dat u de auto hebt ingeleverd bij de verkoper. Als u te weinig verstand van zaken heeft, kunt u een bouwkundige meenemen. Het verzekerde bedrag moet overeenstemmen met de herbouwwaarde van het woonhuis. Je hebt immers een verbintenis gesloten en die moet je nakomen.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief