Als resultaat krijgt u de 20 goedkoopste taxateurs die in Heiloo taxeren.
Makelaar HeilooAls resultaat krijgt u de 20 goedkoopste taxateurs die in Heiloo taxeren. Zeer groot geschakeld herenhuis met aangebouwde garage en achtertuin op het zuidoosten in het geliefde Oudorp. Royale drive-in-woning 410 m3 met privacyvolle achtertuin op het zuiden, op loopafstand van het stadscentrum en NS-station. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst. Ruim helft van dubbel woonhuis met vrijstaande garage. Prachtig half-vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage met dakopbouw en fraai aangelegde tuin rondom.

Perfect onderhouden helft van dubbel woonhuis met garage, serre en fraai door tuinarchitect ontworpen aangelegde tuin. We hadden, volgens de beschrijving, recht op een douche, alleen was dit niet getekend op . Wonen in Noord-Holland dan bent u hier aan het goede adres. Geheel gerenoveerd 4-kamerappartement maisonnette met dakterras in het sfeervolle bruisende stadscentrum van Alkmaar. Ruim circa 100 m2 en fraai gelegen drie-kamer appartement op de begane grond met flinke zonnige tuin op het zuiden. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode.

De woning telt maar liefst vijf slaapkamers en is zeer gunstig gelegen. Welk percentage wordt gerekend bij de verkoop van een huis van 200. Maar ook voor een minnelijke waardering gezamenlijke taxatie met een taxateur van de fiscus in verband met successie, een WOZ-taxatie, of voor een taxatierapport in verband met een boedel- scheiding zijn wij uw aangewezen taxateurs. De woning beschikt over een ruime woonkamer, woonkeuken en vier slaapkamers. Halfvrijstaande semi-bungalow met car-port en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief