Behalve kantoorruimte vindt u hier ook de nodige bedrijfsruimten.
KantoorruimteKantoorruimte op de 1e verdieping langs buitenschil. De termijn kan 12 of 3 maanden zijn, met een lager maandtarief bij 12 maanden. De perceptie van velen is namelijk dat deze vorm van kantoor houden een veel duurdere oplossing is dan het huren van conventionele kantoorruimte. Trainingsruimten zijn vergaderruimten die speciaal zijn ingericht voor trainingen. Met 24 locaties in Nederland en 750 locaties wereldwijd heeft Regus altijd een ongeëvenaard aanbod van professionele, volledig ingerichte kantoorruimte voor een redelijke prijs, met zeer flexibele voorwaarden. Werk samen met Regus, wereldwijd marktleider op het gebied van gebruiksklare professionele huurkantoren. Flexibiliteit – De kantoorruimte is full-time of part-time beschikbaar, ideaal voor één persoon tot tien personen of meer. Behalve kantoorruimte vindt u hier ook de nodige bedrijfsruimten. De winkel is gesitueerd aan een plein met voldoende parkeer mogelijkheden.

De mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte kunnen per locatie verschillen. Een vergaderruimte kan ook worden gebruikt voor conferenties of interviews. Er bestaat grote twijfel bij bedrijven en organisaties voor wat betreft de kosten van kantoorruimte in een business centre. Winkelruimte voormalig Postkantoor gelegen in het winkelgebied van Zwanenburg en op korte afstand van Amsterdam Schiphol en Haarlem. Het gaat om Regus, een internationaal bedrijf met professionele kantoorruimtes door de hele wereld en ook op een groot aantal lokaties in Nederland. Onafhankelijk informatieplatform voor bedrijfsonroerend goed. De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de eerste en derde verdieping van bovenstaand kantoorpand aan de Meeuwenlaan 4 en 6 te Zwolle.

Kantoorruimte gelegen in de nabijheid van Rotterdam station CS, achter Weena toren en op loopafstand van het centrum van Rotterdam. Bij het opstarten van traditionele Business Centres gaat veel geld en tijd verloren met het inrichten en opzetten van uw werkplek. Quartier Latin is de referentie in de verhuur van kantoorruimte te Brussel. Op de Begane grond zijn er tevens nog vergaderzalen die U, per dagdeel, er bij kunt huren. Kantoorruimte op de begaande grond in een voormalig Postkantoorruimte. De beschikbare winkelruimte bevindt zich op de begane grond van het voormalige postkantoor aan het Burg. Kantoorruimte gelegen op de begane grond voormalig postkantoor. Systeembouw, bedrijfsruimte en verplaatsbare kantoorruimte bij . Het object is voorzien van een autoperron; ideaal voor het laden en lossen van goederen.

Bij een reservering van een dag kunt u tijdens normale kantooruren een hele werkdag gebruik maken van de vergaderruimte. Videoconferentie is een bijzonder geschikt middel om te communiceren met mensen die niet naar de vergaderruimte kunnen komen. Winkelruimte voormalig Postkantoor met een gevelbreedte van ca. In het kantoorgebouw gelegen op de hoek van de Calandstraat en de Waldoprstraat is nog ca. Het geheel heeft een uitstekend afwerkingniveau en is voor vele doeleinden te gebruiken.

Geschiedenis Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Van Nelle Ontwerpfabriek, ga dan naar 'Historie en Heden'. Wij bieden Business Centres aan in Amersfoort, Amsterdam, Schiphol, Breda, Arnhem, Hoofddorp, Den Haag, Rijswijk, Eindhoven, Hilversum, Rotterdam, Utrecht. Keuze uit 750 kantoren in business centres van wereldklasse. Het betreft hier een gedeelte van het voormalige postkantoor te Nieuwenhagen. De Binckhorstlaan sluit via de Maanweg direct aan op de rijksweg A12, van waaruit het gehele rijkswegennet perfect bereikbaar is. Bedrijfsgebouw bestaande uit voormalig post en bestelkantoor, kantoorgebouw met restaurant, ondergrond en parkeerruimten, gelegen aan de Marinus Dammeweg 35 te Venlo. De termijn begint op de dag van aankoop of aan het begin van de kalendermaand, als u hier de voorkeur aan geeft. Door de markante architectuur en specifieke indeling is het gebouw voor zeer veel doeleinden geschikt. Een kantoorpand of meerdere kantoorpanden in de regio Rotterdam voor het vestigen van uw bedrijf of magazijnruimte.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief