Ben gewoon nieuwsgierig naar de verschillende hypotheekvormen.
HypotheekvormIk ga voor volledige zekerheid wat betreft de aflossing van mijn hypotheek aan het einde van de looptijd. Met ons kunt u er zeker van zijn dat u de maandlasten krijgt die het beste bij u passen. Deze algemene adviezen zijn geen persoonlijke adviezen. Dit komt doordat de bruto kosten van de aflossing en het bedrag van de rente in elke termijn onveranderd blijven. Vergelijk de diverse aanbieders en profiteer van de lage rente. Wanneer men voor een bepaalde tijd wat extra geld nodig heeft is het mogelijk om een krediethypotheek af te sluiten. Laat ik als eerste poster maar meteen met de deur in huis vallen. Onder het mom van ja voor een ieder is het weer anders je van alles en nog wat aansmeren. Nou, dan kan je toch bij een bank langslopen? Trouwens, welke hypotheek wij hebben helpt je weinig vooruit, daar ieders financiŽle situatie anders is.

Geen kopzorgen? Kan, is een prima keuze als je je daar gelukkig bij voelt. De naam van deze vorm is afkomstig van de eraan gekoppelde levensverzekering. Daar staat tegenover dat de rentetarieven bij een beleggingsrekening hypotheek vaak een aantal tienden hoger zijn dan bij een levenhypotheek. Mogelijkheid om te switchen tussen sparen en beleggen. Dat wordt optimaal afgestemd op uw situatie, wensen en behoeften. Uw antwoorden gelden als basis voor dit hypotheekvoorstel. Het is alleen maar goed van dutchie om es te rade te gaan bij jan en alleman.

Dit doet u in de vorm van een levensverzekering welke een vast bedrag uitkeert. Tijdens de looptijd van de hypotheek wordt er niet afgelost. Aan dit voorstel kunnen geen rechten ontleend worden. Vond het altijd wel vreselijk ingewikkeld, die hypotheken. Wanneer men voor een bepaalde tijd wat extra geld nodig heeft is het mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten.

De hypotheekrente is momenteel historisch gezien erg laag, dus deze vorm biedt momenteel voor u waarschijnlijk te weinig rendement. Een nadeel van een spaarhypotheek is wel dat deze inflexibel kan zijn. Ik heb zelf een goede hypotheek, het was puur nieuwsgierigheid en misschien nog om iets van te leren. Gewoon interesse hoor, ik hoef echt geen cijfers te weten, heb ik ook niet om gevraagd. Men sluit dan in feite een lening af waarbij de verstrekker hypothecaire zekerheid heeft. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten.

Wij kunnen deze analyse geheel vrijblijvend voor u uitvoeren. Het maken van een passend advies voor uw huidige of nieuwe woning is onze kracht. Mocht men deze vorm afsluiten zal er worden vastgelegd dat er een bepaald bedrag zal worden omgezet in een lijfrente. Mensen die 30 jaar geleden een huis kochten betaalden daar voor onze huidige begrippen waanzinnig weinig voor. Met een dergelijke uitgebreide analyse kunt u er zeker van zijn dat u de juiste hypotheekopzet kiest met de laagste maandlasten. Losse verzekering op beide levens, variabele maandrente.

Wij zouden deze analyse graag geheel vrijblijvend voor u uitvoeren. De antwoorden op de meestgestelde vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Bij Dutchlife krijgt u een hypotheekadvies dat bij u past en voor u op maat wordt samengesteld.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief