Bij de aankoop van een woning wordt iemand eigenaar van de woning.
Tweede Woning KopenDit geldt niet wanneer u nog beschikt over een zogeheten 'eigenwoning reserve'. Bij MoneYou regelt u zelf rechtstreeks uw hypotheek. De rente over een lening voor verbetering of verbouwing van uw eerste woning is aftrekbaar. De nieuwe geldverstekker wordt hypotheekhouder en wordt eerste hypotheekhouder. Bij de aankoop van een woning wordt iemand eigenaar van de woning. De rente over deze financiering is in beginsel wel aftrekbaar. Opdat de premie fiscaal aftrekbaar zou zijn, moet de begunstigde nu immers diegene zijn ‘die door het overlijden de volle eigendom of het vruchtgebruik van de woning verwerft’. Zelfs als u nog geen nieuwe woning hebt gevonden kunt u al beginnen met de juiste hypotheek. Royementskosten en boeterente, betaald bij aflossing van een bestaande geldlening.

De start van een 2e huis en of recreatiewoning in Belgiƫ, Frankrijk, Hongarije, Italiƫ, Nederland, Portugal, Spanje, Tsjechiƫ, Turkije of de Verenigde Staten oa. Na verloop van tijd kan het voorkomen, dat er voor verbouw of andere doeleinden grotere bedragen nodig zijn. Is uw nieuwbouw woning nog niet klaar? Uw nieuwe hypotheek kan nu al worden vastgezet op een lage rente. Vervolgens sturen wij u de uitgebreide documentatie toe. Je kunt de waarde als extra bestedingsruimte gebruiken door de overwaarde van je woning te cashen.

Sommige kosten zijn niet aftrekbaar, maar kunnen wel in de hypotheek worden meegefinancierd. Begeleiding bij de oprichting van een Spaanse onderneming. Erg belangrijk om te weten is dat er een rangorde bestaat in de voorrangspositie. Bij een oversluiting wordt de eerste en eventueel volgende hypotheken ingelost. Taxatiekosten, voor zover nodig voor het afsluiten van een geldlening.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief