Bij de aanschaf van een woning en het afsluiten van een hypotheek spelen verschillende partijen een rol.
HypotheekHoeveel hypotheek kan ik krijgen?Bereken uw maximale hypotheek bij verschillende banken. Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben. Bij de aanschaf van een woning en het afsluiten van een hypotheek spelen verschillende partijen een rol. Zijn deze bedragen te mooi om waar te zijn? Helemaal niet, het systeem draait inmiddels volop en deze cijfers komen uit de praktijk. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Uw persoonlijke aanbodVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening. Een hypotheekadviseur van Independer of één van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie.

Vraag hier, tegen een scherp tarief een kwalitatief taxatie rapport aan. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste voorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Voorbeelden hiervan zijn een makelaar, taxateur en notaris. Schrijft u zich in en laat uw bankrekening u overtuigen. Voor u gaat kopen wilt u eerst alles nog even op een rijtje zetten. Heb ik overal wel aan gedacht? Wij hebben voor u alle aandachtspunten nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet.

Daar betaalt u standaard voor opties en extra's, terwijl u er vaak geen behoefte aan heeft. Afhankelijk van uw situatie kunt u ook nog allerlei opties toevoegen.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief