Bij de leerlijn cultureel erfgoed wordt samengewerkt tussen de gemeenten Hilversum, Huizen en Bussu.
Erfgoed MakelaarWat is een flensmes, een makelaar, een baardman? Dit zijn een paar vragen uit onze museumroute. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst. Met de makelaarsdiensten voor een vast bedrag stort de Postbank zich in de prijzenslag in de makelaarswereld. Het Geheugen van Nederland bevat een verzameling gedigitaliseerde opnamen van collecties van musea . Makelaarsland, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars NVM, brak de markt vorig jaar open door zijn diensten voor een vast tarief aan te bieden. Dit educatief project heeft als doel om een beeld te geven van de ontwikkelingen in de tapijtfabric. Tot voor kort betaalde een woningkoper of verkoper altijd een percentage van de koopsom als commissie aan de makelaar.

Bij de leerlijn cultureel erfgoed wordt samengewerkt tussen de gemeenten Hilversum, Huizen en Bussu. Neem voor of na aankomst van tram of boot een uurtje de tijd voor het bezichtigen van de tramcollec. De prentbriefkaarten van het Joods Historisch Museum helpen je een beeld te vormen van de oude jood. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode. Je kunt veel vertellen over hoe film en televisie we. Bekijk je wijk is bedoeld om te laten zien hoe belangrijk het voor ons is hoe de woonomgeving, onze.

Vies of gewoon natuurlijk? Braken doe je wanneer je ziek bent. Stoomkracht is een ict-project voor de basisvorming van het voortgezet onderwijs vmbo, havo en vwo. Een voorbereiding op school waarin naar een videoband over de geschiedenis van het Nederlandse land. Leerlingen van groep 5 en 6 maken op een speelse manier kennis met de kunststroming magisch realism. De tekeningen van Peter van Straaten komen uit het Persmuseum. De Zaansche Molen heeft voor kinderen boven de 8 jaar die zich voor molens interesseren, een eigen .

Het lespakket 'Archeologie in de klas', bedoeld voor leerlingen in de basisvorming voortgezet onder. Geheugenverlies, opstaan uit de dood, zes huwelijken, voor personages uit een soap is dit niets bij. Kinderen leren al spelend dingen over de natuur, het water en dieren. In dit lespakket staat een boerderij in het Groningse plaatsj. De Jeugd Natuur Club JNC is er voor kinderen met een speciale interesse in de natuur. Daarom heeft het Westfries Museum het oude project 'Hambur. Dit project geeft een beeld van het levensonderhoud van de bewoners van het Gooi en omstreken. In de wereld van Konijn en Paard is alles zacht, voelbaar en vrolijk.

Wie werkten er in een handelsstad in de 17de eeuw? Wie bestuurde zo?n stad dan en hoe woonden en le. Het repertoire van Wim van Bokhorst bestrijkt de hele geschiedenis van Prehistorie tot nu. Vroeger dacht met dat de Marker mannen in hun onderbroeken aan het hooien waren, maar niets was min. De kinderen bouwen het kasteel van de kasteelheer en de huizen van de omwonenden. De flierefluiter zijn Eva IJsveld en Rijk Schipper.

In de basisvorming ligt de nadruk op vaardigheden, praktische toepassingen van de lesstof en op zel. Tot het gereedkomen van de eerste weg over land in 1948 waren de Urker eilandbewoners aangewezen op. Het museum heeft een prachtige historische tuin, aangelegd in de oud-Hollandse stijl van rond 1600. De Codeshow is een quiz die onze kennis van codes binnen de beeldtaal test. De kinderen maken kennis met de oudste groenteveiling van Nederland en ontdekken het leven en werk . Een bijzondere ervaring! Omdat het in deze week dierendag is, houden we onder een aantal klassen ee. De leerlingen brengen de zichtbare bronnen uit het verleden rondom de school in kaart zoals de stra. Onze bibliotheek kan u hiervan een overzicht geven. Voor scholen zijn er lesbrieven voor verschillende vakken.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief