Bij een hoge hypotheekrente is de spaarhypotheek extra interessant.
Spaarhypotheek OversluitenEindkapitaal tot een bepaald maximum bedrag belastingvrij. Want een hogere rente ontvangst en daardoor lagere spaarpremie weegt op tegen de eveneens hogere hypotheekrente, vanwege de fiscale aftrekbaarheid ervan. Want is de hypotheekrente hoger, dan betaalt u weliswaar meer rente, maar hoeft u minder spaarpremie te betalen. De duur is gemaximeerd, alsmede de hoogte van hypothecaire geldlening bij het verhogen van uw hypotheek. Als het gaat om overige verzekeringen werkt Bank of Scotland samen met de Goudse verzekeringen. Het thema hypotheek, Artikelen over het thema hypotheek.

Eindkapitaal kan niet hoger worden dan hypotheeksom. De rente die u over de hypotheeksom betaalt blijft hierdoor dus constant gedurende de gehele looptijd. Met de risicopremie verzekert u zich gedeeltelijk tegen overlijden. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Wanneer koopsubsidie? Hypotheekrente lager met Nat. Indien u aflost op de hypotheek vermindert u ook uw belastingvoordeel. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Uw gegevens worden ten allen tijde vertrouwelijk behandeld.

Uw geldverstrekker loopt immers geen risico meer bij een gedwongen verkoop. Dat betekent dat u gedurende de looptijd de hypotheek niet aflost.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief