Bij een krediethypotheek hoef je ook niet af te lossen.
KrediethypotheekBij een krediethypotheek hoef je ook niet af te lossen. Heeft u een opgenomen bedrag afgelost en wilt u daarna toch weer over dit geld beschikken, dan kunt u dit gewoon weer opnemen. Met een krediethypotheek verkrijgt u als het ware een doorlopend krediet, waarbij uw huis als onderpand dient. Wanneer u geld opneemt verhoogt u uw hypotheekschuld. Bij een krediethypotheek leent u extra geld via uw hypotheek. Fiscale aftrekbaarheid indien gebruikt als consumptief krediet.

Een krediethypotheek wordt vaak afgesloten om de kredietruimte tijdelijk te verruimen. Helpen praktisch iedereen online en anoniem op weg. De krediethypotheek geeft in feite geen extra beperkingen of mogelijkheden in het nieuwe belastingplan. Je hoeft daarvoor niet iedere keer naar de notaris. Het resterende of te veel betaalde bedrag wordt verrekend met uw Krediethypotheek. En je huis hoeft niet steeds opnieuw getaxeerd te worden. De krediethypotheek wordt ook wel rekening couranthypotheek genoemd. De Krediethypotheek geeft u veel vrijheid om flexibel met uw hypotheekbedrag om te gaan. Bij MoneYou regelt u zelf rechtstreeks uw hypotheek.

Is de Krediethypotheek iets voor u? Vraag het een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt! Maak direct een afspraak. Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u deze hier opvragen. De krediethypotheek is een afgeleide van de aflossingsvrije hypotheek. Een betaalafspraak is een afwijkende incassoregeling. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden. Rente kan niet voor langere perioden worden vastgezet. Heeft u meerdere offertes aangevraagd bij verschillende aanbieders? De rente en voorwaarden die de v. Wie een nieuwe woning wil kopen, zal dan ook vrijwel altijd geld moeten lenen.

Je spreekt met de aanbieder af hoeveel geld je maximaal mag lenen. Indien u extra geld opneemt uit uw hypotheek, dan betaalt u slechts de rente over het geld dat u opneemt. Een woning huren of kopen? Een vraag die bijna iedere Nederlander zichzelf wel eens stelt. Dit is een hypotheek-vorm waarbij u een kredietrekening heeft met de overwaarde van uw huis als onderpand. Er wordt alleen over het opgenomen bedrag rente betaald. Dit geeft een bepaalde vrijheid en extra mogelijkheden.

Bedragen die u heeft afgelost, kunt u op ieder gewenst moment weer opnemen. Het voordeel van deze hypotheek is dat je steeds geld mag opnemen tot aan de limiet. Aflossen is niet verplicht, maar mag altijd, boetevrij. De te betalen rente kan zolang de kredietruimte het toelaat worden bijgeschreven. Kunt u geen opname doen? Dan kan het zijn dat u een blokkade heeft op de opnamefaciliteit. Hier vindt u nog informatie over het leningoverzicht en de fiscaliteit.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief