Daarbinnen kunt u de koop zonder opgaaf van reden ongedaan maken.
Verkoop Aan HuisDe kaart moet aangevraagd worden bij een ondernemingsloket gelegen in de woonplaats. Het kb bepaalt welke lijsten kunnen en welke niet en legt de voorwaarden vast voor de . Bij deze aanvraag wordt een attest gevoegd dat is opgemaakt door de burgemeester van de gemeente waar de ramp is gebeurd en dat betrekking heeft op de realiteit en op de omvang van de ramp. Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Zo kan geen makelaar meer vertellen over uw huis en de buurt dan uzelf. Daar geldt ook een bedenktijd voor zie Kopen op afstand.

Bij het verkopen van uw huis zijn er immers zaken die u prima zelf kunt. Hetzelfde besluit regelt eveneens de veiligheidsnormen en de etikettering van speelgoed. Het netwerk en de systemen van Banksys zullen in de nacht van zondag 22 op maandag 23 april tussen 00. Deze wet bepaalt wat een reiscontract verplicht moet vermelden. Maar door deze onafhankelijkheid kunnen wij u een scherp tarief aanbieden. Organisatie van de Markt bevoegd voor deze materie. Daarbinnen kunt u de koop zonder opgaaf van reden ongedaan maken. Heeft u vragen bel ons mail ons of maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Doet hij dit niet, dan is de koop wettelijk ongeldig. Vous pouvez également placer vous-même votre annonce immobilière. Wij zijn een onafhankelijk makelaarskantoor, met dezelfde garanties en kwaliteit als de traditionele makelaars. De ministerraad heeft vrijdag een kb goedgekeurd dat de consumenten beter beschermt tegen zwarte lijsten. Twintig jaar geleden begon hij met tekenen, eerst alleen als hobby maar steeds vaker werd hem gevraagd of hij b. Hebt u problemen met het openen van onze artikels in PDF-formaat? Raadpleeg dan onze faq. Years also evenly divisible by 100 are not leap years, except for. Omdat het fotograferen voor huizentour niet meer viel te combineren met andere activiteiten, hebben wij helaas moeten besluiten met huizentour te stoppen. Ieder jaar doet hij het laatste weekend van augustus mee met de open atelier route in het Vechtdal.

De Commissie voor de Veiligheid van de Consumenten werd bij deze wet ingesteld. Op dat moment zal een upgrade worden uitgevoerd van . Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Eveneens kunnen hen burgerlijke of strafrechtelijke sancties worden opgelegd. Directie Regulering en Organisatie van de Markt, Dienst Krediet en Verzekeringen. Years evenly divisible by four are normally leap years, except for.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief