Daarom moeten er voldoende woningen beschikbaar zijn.
Verkopen WoningenDe invloed van de bewoner op deze woningen is daarbij minimaal. Woning, dicht bij winkels, openbaar vervoer, markt, met veel ruimte en een tuin. Het onderhoud en beheer van deze woningen is ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren. Zij laten daarmee niet alleen de corporaties, maar ook de huurders vallen. Een woningcorporatie kan niet worden gedwongen tot verkoop van huurwoningen. De Amsterdamse woningmarkt heeft veel weg van een oude sovjetwinkel. Daarom moeten er voldoende woningen beschikbaar zijn.

De meeste koopwoningen worden gebouw op zogenoemde VINEX-locaties. Advisering wat betreft de hoogte en eventuele huurverhoging van de maandelijkse huurprijs. Woningbouwverenigingen moeten veel meer huurhuizen aan bewoners verkopen, anders dreigt staatssecretaris Johan Remkes van Vrom met maatregelen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ge´nformeerd. Het innen van huurpenningen, aanschrijvingen en incasso's.

Immo bestaat uit een Eerlijk-Dynamisch team, waar u zeker op vertrouwen kan. Volgens het Tweede Convenant Verkoop mogen corporaties dit decennium 28. Door de marktconforme verkoop komt er weliswaar geld beschikbaar, maar dat bestaat alleen nog maar op de hypotheekbrieven van de bank. Als een voor verkoop aangewezen woning vrijkomt van verhuur dan wordt de woning tegen marktwaarde verkocht. Hij vindt dat de corporaties te veel huizen vasthouden. Vooral in Amsterdam hebben middeninkomens zo 'een echt probleem'. Op het gebied van woonwensen heeft men tegenwoordig steeds meer behoefte aan kwaliteit, . Staatssecretaris Remkes Volkshuisvesting heeft maandag hard uitgehaald naar de woningcorporaties.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief