Dat is de prijs die wij u adviseren waarvoor u uw huis te koop zet.
Je Huis VerkopenVoor alle fasen in de onderhandelingen geldt dat ze het best op schrift kunnen worden gesteld en door beide partijen ondertekend. Deze komt persoonlijk langs om de basisgegevens door te nemen. Bij ons bent u zelf ook een beetje makelaar want iedereen kan zijn eigen steentje bijdragen aan een succesvolle verkoop. Kandidaat-kopers van buiten uw woonplaats herkennen deze borden eerder dan de lokale borden, omdat ze ze vaak herkennen uit hun huidige woonomgeving. We weten dat een groeiend aantal mensen stopt met forenzen en verhuist naar de plaats waar men werkt of gaat werken in de plaats waar men woont. Zijn de gegevens in de offerte ook werkelijk de gegevens die u heeft opgegeven? De vijf uitgangspunten van uw hypotheek moeten juist zijn vermeld, net als bijvoorbeeld uw leeftijd en uw inkomen. Dat is de prijs die wij u adviseren waarvoor u uw huis te koop zet. Meer dan eens blijken zij iemand te kennen die graag in uw huis of in de buurt zou willen wonen.

HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Uiteraard bepaalt u zelf de uiteindelijke vraagprijs. De administratieve rompslomp bij het kopen van een eigen huis neemt nu vaak zes maanden in beslag. Vermeld in ieder geval datgene wat uw woning zo bijzonder maakt, bijvoorbeeld die perfecte staat van onderhoud, dat prachtige dakterras of het fijne winkelcentrum op loopafstand. Nadat u de basisgegevens van uw huis heeft ingevoerd, kunt u foto's en plattegronden uploaden. Het vragen van een te lage prijs leidt tot een te snelle verkoop waarbij u uzelf tekort doet. Voordeel is dat u zo gezamenlijk onafhankelijke juridische expertise heeft van de notaris, bij de soms lastige clausules van het koopcontract, wat beide partijen extra rust en vertrouwen geeft. Zo kan geen makelaar meer vertellen over uw huis en de buurt dan uzelf.

Door mee te doen aan ERA's Open Huizen Route om uw huis aan de markt te presenteren en iedereen de gelegenheid te geven om te komen kijken. Naast de waarde van uw woning geven wij of deze taxateur advies over een strategisch verantwoorde vraagprijs. Als iemand in uw huis ge´nteresseerd is, kan hij direct aan u een bod uitbrengen. Niet vanaf 1 januari 2007 maar wel vanaf 1 juli 2007 is een keuring van de elektrische installatie verplicht bij de verkoop van een woning die gebouwd werd voor 1981. Gezien de toenemende wettelijke eisen aan de koopovereenkomst van een onroerende zaak en de bescherming van de consument is het zaak om een goede kennis van juridische zaken te hebben. Als u bij de verkoop van uw woning een makelaar inschakelt, betaalt u een vergoeding courtage. Dit unieke opvallende bord wordt ook weer voorzien van de unieke referentiecode.

Voldoende inzicht prijsontwikkeling in de Parkstad Regio. Wij kunnen u tijdens de onderhandelingen adviseren. Sinds enige jaren is het mogelijk om over notaristarieven te onderhandelen. Graag verwijzen wij u dan door naar het volgende uitstekende artikel, dat onlangs verschenen is in de Consumentengids, dat we hier opgenomen hebben. Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat. Door uw pand op te nemen in WoonWens, het landelijk verschijnende kleurenmagazine van alle gezamenlijke ERA-makelaars.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief