De Hypotheek Specialist geeft u een unieke laagste rente garantie.
Online Hypotheek BerekeningWenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Zijn deze bedragen te mooi om waar te zijn? Helemaal niet, het systeem draait inmiddels volop en deze cijfers komen uit de praktijk. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten. Uw gegevens worden ten allen tijde vertrouwelijk behandeld. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken.

Zij helpen u om de juiste beslissing te nemen voor uw hypotheek, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Met ons kunt u er zeker van zijn dat u de maandlasten krijgt die het beste bij u passen. Zij zijn erkend hypotheekadviseur en werken nauw samen met de beste geldverstrekkers. Van jong tot oud, in loondienst met of zonder vaste aanstelling, ondernemers en vaak ook WAO-ers. Een onafhankelijk, professioneel en persoonlijk hypotheek advies. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

Vergelijk nu eenvoudig en direct de hypotheekrentes. Uw persoonlijke aanbodVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?Bereken uw maximale hypotheek bij verschillende banken. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Wij adviseren u voor een zo aflossingsvrij mogelijke hypotheek te kiezen. Wij zorgen dan voor de ontbrekende risicoverzekering en u kunt zelf een bedrag gaan sparen. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Al dit soort zaken en afwegingen zorgen ervoor dat een hypotheek maatwerk is. Dit is fiscaal gunstig omdat dit niet ten koste gaat van uw belastingaftrek.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief