De bedrijfsruimte is gelegen nabij Appelstraat en Laan van Meerdervoort.
BedrijfsruimteFlexibiliteit Ė De bedrijfsruimte die Regus verhuurt, is full-time of part-time beschikbaar, ideaal voor maximaal tien personen. Let dan ook goed op de opzegtermijn op het moment dat u zelf de huur wilt beŽindigen. Wanneer u op de traditionele manier bedrijfsruimte huurt, gaat veel geld en tijd verloren met het inrichten en opzetten van uw werkplek. Veelzijdige en en veilige evenement locatie in Rotterdam. Onder het Thema Bedrijfsruimte en bouwlocaties zijn de volgende producten te vinden.

Informatie over het pand en een plattegrond van de bedrijfsruimten en huurders. Wij bieden Business Centres aan in Amersfoort, Amsterdam, Schiphol, Breda, Arnhem, Hoofddorp, Den Haag, Rijswijk, Eindhoven, Hilversum, Rotterdam, Utrecht. De bedrijfsruimte is gelegen nabij Appelstraat en Laan van Meerdervoort. Bedrijven die zich toeleggen op Design vinden bij de Van Nelle Ontwerpfabriek een passende entourage. De opties voor het huren van bedrijfsruimte kunnen per locatie verschillen.

Vergaderruimten beschikbaar! Meerdere vergaderlocaties en vergaderruimtes. De stichting verhuurt aan startende vrouwelijke ondernemers kantoorruimten in het voormalig Burgerziekenhuis in Amsterdam Oost. Diverse vergaderlocaties en vergaderruimtes beschikbaar. Geschiedenis Als u geÔnteresseerd bent in de geschiedenis van de Van Nelle Ontwerpfabriek, ga dan naar 'Historie en Heden'. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Gemeente 's-Gravenhage sectie I, nummer 04972,groot vier are en zes centiare. Bekend als Van Nelle fabriek, Van Nelle Ontwerp fabriek en Ontwerpfabriek. Let op! Heeft u een ruimte gevonden? Informeer dan bij het stadsdeelkantoor of uw activiteiten binnen het bestemmingsplan passen en welke vergunningen u nodig heeft.

De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is goed. Ze bieden kantoren en opslagruimten met dienstverlening op basis van gedeelde kosten. Zeer geschikt als filmlocatie en locatie voor muziekclips. De ideale vergader ruimte of vergader locatie in Rotterdam. Alle kantoren zijn veilige en professionele werkruimten. Aan het einde van de eerste periode van vijf jaar kan de verhuurder slechts in twee gevallen de huurovereenkomst beŽindigen art.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief