De door u gekozen periode waarvoor u uw hypotheek heeft vastgezet.
Maximale HypotheekGaat u voor het eerst een huis kopen? Of wilt u juist uw overwaarde benutten? Wat uw situatie ook is, onze adviseurs helpen u graag met een hypotheek op maat. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Nationale Hypotheek Garantie is mogelijk voor hypotheken tot 265. Uw persoonlijke aanbodVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. De door u gekozen periode waarvoor u uw hypotheek heeft vastgezet.

De door u gekozen periode waarvoor u de rente van uw hypotheek heeft vastgezet. De velden met een dienen minimaal te worden ingevuld. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Bij deze berekening wordt uitgegaan van een maandelijkse inleg en een looptijd van 30 jaar. Bij de berekening van het maximale bedrag is rekening gehouden met de k. Aan het gebruik kunnen geen rechten worden ontleend. Bij de berekening van de maximale koopsom is rekening gehouden met de kosten van een woning bij aankoop v.

De ene bank zal daarom meer willen verstrekken dan de andere. Bij MoneYou combineert u het gemak van internet met de zekerheid van persoonlijk advies. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Het bedrag dat u zelf, uit eigen middelen, wenst te investeren in de woning. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag.

Bovenstaande uitkomst is gegenereerd volgens algemene processtappen op basis van de door u ingevulde gegevens. Uw privacy is gewaarborgdUw gegevens worden alleen voor de berekening gebruikt.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief