De eigenaar kan zijn woning naar believen aanpassen.
Eigen Huis KopenAls je een huis koopt, krijg je hoe dan ook met een notaris te maken. Onder andere Utrecht Leidsche Rijn, Apeldoorn, Enschede, Almere, Rotterdam en Groningen zijn hier al heel ver mee. Stop je dit geld in je huis of juist niet? De fiscale mogelijkheden spelen een grote rol bij deze keuze. Een interactieve handreiking voor het oplossen van burenruzies. De eigenaar kan zijn woning naar believen aanpassen. De kosten van onderhoud zijn niet fiscaal aftrekbaar. Wanneer je een appartement koopt, word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars VvE.

Zelf, of samen met anderen, een huis laten bouwen regel je niet in een paar dagen. Dan moet je beslissingen nemen die grote financiŽle gevolgen kunnen hebben. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Wat je kiest, kan van grote invloed zijn op je maandelijkse lasten. Daarom ga je voorzichtig te werk en probeer je de financiŽle risicoís te beperken door zoveel mogelijk tijd in te bouwen. Een dergelijke vergelijking is in zijn algemeenheid moeilijk te maken. Keert alleen uit bij overlijden van de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering.

Maar dat betekent niet dat hij ook alles voor je moet doen. Elke week vind je hier de tv-items van het gelijknamige tv-programma. Veel kun je ook zelf en dat kan de kosten behoorlijk drukken. Maar met hulp van de overheid is het misschien net wťl mogelijk dit te bereiken. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief