De hypotheekrente stijgt en de huizenprijzen eveneens.
Hypotheekrente StandAls er van bovenstaande opties geen sprake is, kan de hypotheekaanvrager zelf zijn inkomen verklaren. Tadas, onderdeel van de welbekende DSB-bank stopt met het verlenen van Hypotheken aan BKR-gecodeerde mensen. Boten en buitenboordmotoren kunnen vanaf maandag een zogenoemd DNA-profiel opgeplakt krijgen. Belangrijke voorwaarde voor het verkrijgen van een hypotheek is toekomstig inkomen. Je kunt de waarde als extra bestedingsruimte gebruiken door de overwaarde van je woning te cashen. De rente kan niet voor langere perioden worden vastgezet. Bij MoneYou regelt u zelf rechtstreeks uw hypotheek. De Eerste Kamer heeft vandaag ingestemd met de WIA, de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen. Net als iedere levenhypotheek moet u zich aan de voorwaarden van de fiscus houden, wilt u van het fiscale voordeel profiteren.

Angst voor oververhitting van de Chinese economie in combinatie met een dalende dollar zorgde korte tijd voor enige beroering op financiŽle markten. Het herplaatsen van voormalig deels arbeidsongeschikte werknemers is bij middelgrote en kleinere ondernemers vrijwel onmogelijk. Het wordt dan duurder voor bedrijven om te investeren en bestedingen van consumenten worden geremd. Deze regeling past het verschil bij, als een woning bij gedwongen verkoop te weinig oplevert om de hypotheek af te lossen. Bereken online de maximale hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Verzekeraars willen dat klanten die geen zorgpremie betalen niet meer kunnen overstappen naar een andere verzekeraar.

Postbank doet moeilijk bij schulden 16-03-2007 De Postbank verstrekt heel gemakkelijk leningen, maar doet vervolgens vreselijk moeilijk als klanten in de problemen komen. Consumenten zijn vorig jaar op hun betaalrekeningen dieper in het rood beland. Wel heeft u dan te maken met verkapte afkoopkosten. De VVD-fractie twijfelt aan de participatie van verzekeraars op de wao-markt. Bestaande bouw of nieuwbouw; bij nieuwbouw worden vaak kortingen gehanteerd. De donkere gebouwen met kleine kamertjes kunnen echt niet meer. Een marktleider kan overigens wel de laatste met het doorvoeren van de renteverlaging. In sectoren waar werkgevers, werknemers en overheid samen concrete afspraken maken over veilig en gezond werken, daalt het ziekteverzuim sneller dan in sectoren waar de partijen geen afspraken maken.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief