De kracht van Van Overbeek Makelaars schuilt in onze Tien IJzersterke Troeven.
Overbeek MakelaarsKorte lijnen, klare taalVan een Van Overbeek Makelaar mag u het beste advies verwachten. Een nieuwe campagne, een nieuwe huisstijl, maar vooral een stel ijzersterke verkoopargumenten. Onze makelaars gaan nog steeds naar schoolAl onze makelaars zijn gedegen vakmensen. Wellicht is de url veranderd of is de vermelding verwijderd. Bij een meningsverschil met een NVM-makelaar kunt u terecht altijd bij Consumentenzaken van NVM. De NVM-makelaar adviseert, adverteert, registreert uw huis bij funda, organiseert bezichtigingen, regelt het papierwerk en onderhandelt. Zo profiteert u van de laatste marktkennis en nieuwe, slimme strategieŽn. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode. Altijd op de hoogte van het actuele aanbod van woningen en de vraagprijs.

Indien het een woning betreft kan het zijn dat deze pas over een paar uur beschikbaar is. Landhuis met carport, riante schuur en tuinhuis op 1. Tevens in Hoorn, Andijk en andere dorpen en steden. Geschakelde villa met garage met achter schitterend vrij uitzicht over water. We weten waarover we het hebben en letten op waar u niet op let. Professionals die hun vakkennis altijd blijven opfrissen. Totaal gerenoveerde, vrijstaande woning met garage en grote werkplaats 150m≤.

Bijvoorbeeld voor een extra hypotheek of om de waarde van uw woning te bepalen. Karkateristieke langgevelboerderij zeer rustig gelegen en goed bereikbaar vanaf o. Altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op Bouwfonds. Uw woning wordt binnen 24 uur gepresenteerd aan duizenden NVM-collega's. Uw woning als een plaatjeUw woning wordt in volle glorie gepresenteerd, dankzij onze complete en overtuigende verkoopbrochure. Tien heldere argumenten die, stuk voor stuk, bijdragen tot een voorspoedige verkoop.

De kracht van de NVM-collega'sMet de keuze voor een NVM-makelaar bent u zeker van uw zaak. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst. Vrijstaand wonen aan de Zaan is schaars in de regio.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief