De makelaarscultuur wordt spelenderwijs opgesnoven.
Makelaar OpleidingIn de opleiding verwerf je kennis van de vastgoedmarkt, bouwkunde, recht, economie en marketing. De tarieven voor het studiejaar 2007-2008 zijn rond juni 2007 bekend. Organiseert bijscholingen voor stagiairs en cursussen in het kader van de verplichte permanente vorming van vastgoedmakelaars. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Een makelaar bemiddelt bij de verkoop en koop van huizen, kantoren en ander onroerend goed. Examenbureau voor de vastgoedbranche met informatie over de examens en toetsen, agenda en nieuws.

Studievereniging voor studenten Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool te Groningen. Dat is achter het Centraal Station 5 minuten lopen. De makelaarscultuur wordt spelenderwijs opgesnoven. Het programma-aanbod, overzicht van congressen en algemene informatie. Onze opleiding wordt gegeven op de Dieperpoellaan 2 in Leiden. Een mbo-diploma niveau 4 is ook voldoende voor toelating. Overzicht van de opleidingen, brochures en studievoorwaarden.

Discussieer op dit platform over jouw studie makelaardij met medestudenten uit Nederland. Mocht u de bestanden niet kunnen openen, dan kunt u de reader hier downloaden en installeren. We zijn zeker niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Hij regelt de contracten, koop, verkoop en overdracht. Op al deze gebieden zijn wij een prominent aanbieder van onderwijs. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Kennisinstituut dat actuele informatie overbrengt aan professionals en nieuwkomers in de vastgoedsector. Er zijn banen zowel bij het bedrijfsleven als bij de overheid.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief