De oplevering van de woning gebeurt op de woning zelf.
Nieuwbouw Woning KopenVanaf het moment van oplevering is het huis officieel in uw bezit. Je weet dus eigenlijk niet waar je straks in gaat wonen. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Bereken online de maximale hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. In het Informatiecentrum ParkStad aan het Osdorpplein kunt u meer te weten komen over deze projecten. Met name de regio, de locatie en het type huis zijn prijsbepalend. Zodra uw handtekening is geplaatst onder de hypotheekakte, zal de bank aan u rente in rekening gaan brengen.

Wilt u liever telefonisch bestellen? Bel dan met de Postbus 51 Infolijn. De akte die de notaris zal opmaken om uw hypotheek in de aktes van het Kadaster in te schrijven. Dit is een nota voor de laatst te betalen termijnen. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Daar men gemakkelijk bouwfouten over het hoofd ziet is controle tijdens de bouw ook nodig.

En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Van de getekende overeenkomst ontvangt de koper een kopie. Op 5 km van oprit E 314, 6 km van Aarschot station, op 20 km van Leuven.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief