De spaarhypotheek bestaat uit een lening en een spaarverzekering.
SpaarhypotheekBij een spaarhypotheek bestaan de lasten uit hypotheekrente en uit spaarpremie. Deze verzekering kan niet premievrij worden voortgezet. De lasten van een spaarhypotheek bestaan uit de hypotheekrente en uit de spaarpremie. Bij deze verzekering worden kosten in rekening gebracht. Een spaarhypotheek is een constructie waarmee men een eigen woning kan financieren. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Met de ZekerPlus hypotheek brengt Delta Lloyd de eerste bancaire spaarhypotheek op de Nederlandse markt.

Deze eindwaarde is altijd gelijk aan de hypotheeksom die tegenover de spaarhypotheek staat. We spreken hier over een gegarandeerd bedrag dat bij elkaar gespaard wordt. De hypothecaire lening wordt aan het einde van de looptijd van een spaarhypotheek afgelost met het kapitaal dat is opgebouwd op basis van een spaarpremie. Bij eerder overlijden wordt een bedrag uitgekeerd, zodat de hypotheek ook dan afgelost kan worden. Bij een spaarhypotheek betaalt u een vast bedrag aan rente voor uw hypotheek en een premie voor uw spaarpolis. Het verzekerd kapitaal is altijd gelijk aan de eindwaarde van de verzekering.

Het bijzondere van de spaarhypotheek is dat bij een verhoging of verlaging van de hypotheekrente na afloop van de rentevaste periode de totale lasten rente plus premie toch ongeveer stabiel blijven. De rente over uw spaarsaldo is even hoog als de rente over uw hypotheek. Uitgebreide omschrijving van de voordelen van een spaarhypotheek en nadelen van een spaarhypotheek. Als u geen enkel risico wilt lopen, kies dan voor een hypotheekvorm waarbij u alleen gaat sparen met maandelijkse betalingen. De spaarhypotheek bestaat uit een lening en een spaarverzekering. Zo heeft u maximale zekerheid dat u aan het einde van de looptijd uw lening af kunt lossen.

Bij een spaarhypotheek spaart u het daarvoor benodigde kapitaal bij elkaar door maandelijkse een premie te betalen. Voor de lagere inkomens is deze hypotheekvorm minder interessant door de lagere fiscale aftrek. Heeft u meerdere offertes aangevraagd bij verschillende aanbieders? De rente en voorwaarden die de v. De hypotheek bestaat uit een combinatie van een hypothecaire geldlening en een gemengde levensverzekering. Het risico dat u met een schuld blijft zitten zoals opgenomen in de FinanciŽle Bijsluiterpdf is zeer klein. De rente die u over de financiering betaalt is gelijk aan de rente die u in uw spaarpolis ontvangt. Deze hypotheekvorm is interessant als u zekerheid wilt hebben dat de hypotheek na het einde van de looptijd volledig wordt afgelost en u maximaal fiscaal voordeel wenst. Wie een nieuwe woning wil kopen, zal dan ook vrijwel altijd geld moeten lenen. De geldlening wordt verstrekt onder voorwaarde dat de bank een recht van hypotheek op het betreffende onderpand krijgt, ťn dat aan de bank een pandrecht wordt gegeven op de levensverzekering.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief