De taxatie wordt altijd opgemaakt door een lokaal bekende taxateur.
Taxatie WoningMet het taxeren van een woning wordt bedoeld het uitbrengen van een waarderapport. Geheel gerenoveerd 4-kamerappartement maisonnette met dakterras in het sfeervolle bruisende stadscentrum van Alkmaar. Nee, de onderhoudsstaat wordt wel bekeken en beoordeeld bij de taxatie. Wij staan voor u klaar met een dynamisch team van medewerkers, waarin service en persoonlijke benadering de hoogste prioriteit hebben. Het taxatierapport wordt gegarandeerd door alle banken geaccepteerd. Adviesbureau Brinck verrichten keuringen voor particulieren. Een taxatierapport dat geaccepteerd wordt bij alle financiŽle instellingen.

De aankoop van uw nieuwe woning is geen dagelijkse bezigheid. Juridische en bouwkundige informatie zijn daarbij uiteraard van groot belang. Zonder taxatierapport kunt u geen tweede hypotheek krijgen. Vermeulen Makelaardij heeft speciaal voor uw een selectie gemaakt uit haar volledige aanbod. De woning telt maar liefst vijf slaapkamers en is zeer gunstig gelegen. De erkende taxateur is uiteraard plaatselijk bekend. Voor de boedelverdeling is het van groot belang dat de waarde van de echtelijke woning op accurate wijze is bepaald. De taxatie van een onroerende zaak vergt namelijk kennis en deskundigheid. Prachtig half-vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage met dakopbouw en fraai aangelegde tuin rondom.

Het opstellen van een taxatierapport duurt gemiddeld 6 dagen. Zeer groot geschakeld herenhuis met aangebouwde garage en achtertuin op het zuidoosten in het geliefde Oudorp. Wij inspecteren uw nieuwe woning bij de oplevering. Deze informatie wordt veelal opgevraagd bij de gemeente. De taxatie wordt altijd opgemaakt door een lokaal bekende taxateur. Bekijk in deze video hoe makelaar en beŽdigd taxateur Rob Waardenburg van Holland Noord Makelaars B. Wij helpen u op persoonlijke basis en deskundig aan een nieuwe woning. Bent u bij ons in de buurt? Komt u dan even binnen en vraag om de Woningwijzer, het NVM-magazine met het totale woningaanbod in de regio Nijmegen. Ruim helft van dubbel woonhuis met vrijstaande garage.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief