De verkoop van de 1e fase bestaat uit 10 vrijstaande en 9 senioren woningen.
Vrijstaande WoningenDe architectuur van de woningen sluit aan bij het groene karakter en het water in de wijk. Eventuele onmogelijkheden worden omgezet in passende oplossingen. Alle woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein en zijn voorzien van een inpandige garage. De opzet draagt de sfeer van de authentieke woongebieden uit de 30-er jaren van de vorige eeuw, met statige herenhuizen in ruim opgezette stadswijken. Uw inschrijving is éénmalig en verloopt automatisch.

Unser Verzeichnis kann nach mehreren Suchbegriffen durchsucht werden. De adverteerder heeft besloten het bieden niet te activeren. Kelderdek breedplaatvloer in combinatie met kanaalplaat vloeren. Maar de wijk ademt niet alleen rust en ontspanning uit. Altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op Bouwfonds. Jeder Domainbesitzer kann seine Domain kostenlos eintragen. Voordat er begonnen is met de bouw van de nieuwe woning moest er een bestaande woning gesloopt worden. Andere interessante plekken zijn eveneens goed aan te rijden in ca.

Uw betaling gaat via een beveiligde en afgeschermde verbinding. Het is voor ons een vrij bijzonder project omdat deze woning tegen een dijk wordt aangebouwd, zoals u op de tekening hiernaast kunt zien. Binnen cre?t u heerlijke, ruime woonplekken op de begane grond ?op de twee verdiepen. Tot slot is ook het schitterende eiland Rugen eveneens vanuit hier goed aan te rijden. De eigen inbreng maakt dat u vanaf de eerste dag al een persoonlijke band heeft met uw nieuwe woning. Kortom, Bloemfontein bezorgt u een luxe woning op maat.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief