De verkoop van het bedrijfspand is onderdeel van de verkoop van het hele bedrijf.
BedrijfspandKen uw rechten en plichten wanneer u besluit een bedrijfspand te huren. In een gebruiksvergunning wordt per locatie beschreven hoe de brandveiligheid in het gebruik het beste kan worden gegarandeerd. Heeft u toekomstplannen voor de verhuizing van uw bedrijfspand? Wacht niet langer, maar profiteer nu van de leegstand die nog steeds heerst in kantoorpandenland. In beide gevallen, maar bij kopen nog sterker dan bij huren is het van uitermate groot belang dat u weet wat u koopt. Met de waardestijging van onroerend goed wordt afschrijven op uw bedrijfspand steeds lastiger. Weg aan de linkerzijde blijven volgen; slingert door kantorenwijk. De verkoop van het bedrijfspand is onderdeel van de verkoop van het hele bedrijf.

Huisvesting is, na de personeelskosten, vaak de grootste kostenpost. Ook kijkt u of het pand en de locatie klopt met wat u wilt. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Ondernemers geven gouden tips voor scorende offertes en waarschuwen voor valkuilen. Investeer in een goede voorbereiding, dat bespaart u veel geld, stress en regelwerk. Zoals u ziet kleven zowel aan kopen als huren de nodige nadelen. Uiteraard let u op de prijs die u betaalt aan huur, goodwill of koop. En de onderhandelingen met de verhuurder te openen. Daarnaast kunnen de juristen van Koninklijk Horeca Nederland het huurcontract controleren op onredelijke bepalingen.

Laagste rente? Vergelijk kredietaanbieders op BeursXL. Wie slim uitbesteedt, heeft voor minder geld een schoner gebouw. Zes punten om als huurder goed in het achterhoofd te houden. Het loont dus de moeite er eens grondig naar te kijken. Deze week is asbest aangetroffen in een gedeelte van de . Het derde verkeerslicht linksaf; richting De Molenzoom. In principe heeft u bij het verkrijgen van bedrijfsruimte de keuze tussen kopen of huren. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

Maar hoe weet u bij welke energieleverancier u een contract moet afsluiten? Acht tips. Als u een bedrijfswoonpand koopt, kan alleen de aankoop van het bedrijfsgedeelte worden belast met btw. Na verlaten fietstunnel ziet u links een groot gebouw met golvend dak. Meer dan vijftig handige voorbeeldvragen voor het perfecte verkoopgesprek. Om toch belastingaftrek te krijgen, kunt u een paar slimme trucs toepassen.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief