Delta Makelaardij is uw partner in verkoop, aankoop, taxaties en nieuwbouw.
Delta MakelaarsDelta Makelaardij is uw partner in verkoop, aankoop, taxaties en nieuwbouw. Rotterdamse vestiging zal als servicekantoor gaan fungeren. Delta en de Asro adviesgroep een intensieve samenwerking overeengekomen. Ridderkerkse assurantiekantoor Bureau Adfinas over. Welkom bij Delta Diving, één van de toonaangevende duikscholen en winkels in Nederland. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode. Met PoortAmbacht 11 zorgt de gemeente Schouwen-Duiveland voor een hoogwaardige en duurzame uitbreiding van Zierikzee. Verkoper en koper ontvangen bij het concept een uitvoerige toelichting.

Onze medewerkers zijn altijd enthousiast, gedreven en bereid tot het uiterste te gaan. Er zijn geen woningen die aan uw selectiecriteria voldoen. Elske ter Veld, de voorzitter van de stichting Pensioenkijker. Fusie van het Hoogheemraadschap van West-Brabant en de waterschappen De Dongestroom, Landvan Nassau, Mark en Weerijs en Het Scheldekwartier. Wonen in Zuid-Holland dan bent u hier aan het goede adres.

AdressengidsIn de online adressengids van de Provincie Zeeland staan de actuele adressen van meer dan 4000 Zeeuwse organisaties. Het is ons doel om samen met u tot het beste resultaat te komen. Woningcorporatie Zeeuwland ontwikkelt huurappartementen en gezinswoningen. Want wie al meer dan 35 jaar actief is weet wat erin dit gebied te koop is. Uitvoerder van de wet sociale werkvoorziening, verantwoordelijk voor mensen die binnendie regeling vallen in het werkgebied. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief