Ditters Makelaars neemt u de zorgen uit handen
erkend hypotheekadviseurBijgevolg hebben het gezamenlijke hypotheekaanbieders een landelijke, persoonsgebonden erkenningsregeling ingesteld voor hypotheekadviseurs diegene aantoonbaar voldoende kennis plus belevenis hebben. Het is derhalve aanschouwelijk dat een eigenzinnig huis, en ermee de hypotheek, een onverbrekelijk onderdeel vormt van uw financiele planning. Wanneer u voor deze IPD-opleiding kiest, kunt u bijgevolg alle kanten op! Niettemin wordt van u een forse afzonderlijk inzet (ongeveer 90 uur zelfstudie) verwacht.

Onder andere het optimaal bedienen van de fiscale mogelijkheden, verlaging van uw woonlasten of vermogensvorming op termijn. Uiteraard zijn er ook in company mogelijkheden. Wij aanbieden namelijk gaarne een subjectief advies. Jou kunt de waarde indien additioneel bestedingsruimte aanwenden doorheen de overwaarde van jouw woning te cashen.

Geef jij op voor het rondschrijven plus ontvang regelmatig aanbiedingen en tips van 2B Sure. Laat uw droomhuis geen spookhuis wordt en maak gewoonte van mijn instituten om u te helpen. Onder wijzigingen vallen onder meer de volgende onderwerpen: verhuizing, wijziging van rekeningnummer voor incasso, overlijden, geboorte, samenwonen, huwelijk, scheiding. Hypotheek-adviseurs komen in afkeuring voor de Erkenning, wanneer zij voldoen aan behoeven op het domein van vakbekwaamheid en ervaring. Ongeacht de trainingen zult u immers ook nog de nodige voorbereidingen willen verrichten ! Nederlanders noch aantrekkelijk verzekerd op reis. Dit erkende adviseurs staan ingeschreven te een publiek register.Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief