Een eigen woning geldt voor veel mensen als een ideaal.
Eigen Huis VerkopenBetaalde hypotheekrente in verband met uw eigen woning uw hoofdverblijf is fiscaal aftrekbaar. In de regio's Almere en Utrecht-Midden ook koopwoningen. Zo kun je je eigen woning helemaal naar jouw persoonlijke smaak en wensen aanpassen. Het is raadzaam om vooraf de verschillende tarieven en voorwaarden van makelaars te vergelijken. Een eigen woning geldt voor veel mensen als een ideaal. Voor alle fasen in de onderhandelingen geldt dat ze het best op schrift kunnen worden gesteld en door beide partijen ondertekend.

HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Hierdoor worden klanten beter ge´nformeerd en beschermd. Zo voorkomt u dat de geldigheidsduur van de ene offerte verloopt, voordat u de laatste offerte ontvangt. Over de voorwaarden kun je hier onder verder lezen. Het gaat om de kosten van de woning en de kosten van verwerving van de woning waarin je zelf woont. Binnen die bandbreedte kunt u met de notarissen onderhandelen.

Sinds enige jaren is het mogelijk om over notaristarieven te onderhandelen. Graag verwijzen wij u dan door naar het volgende uitstekende artikel, dat onlangs verschenen is in de Consumentengids, dat we hier opgenomen hebben. Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat. Wie zelf verkoopt bespaart vele duizenden euros courtage. Als u bij de verkoop van uw woning een makelaar inschakelt, betaalt u een vergoeding courtage.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief