Een grote middenklasse dreigt hun huis niet meer te kunnen betalen.
Huis OpetenHet huis, het geleende geld, of wat je dan ook van de rijken geleend hebt, het blijft uiteindelijk hun eigendom. In onze woningen paste natuurlijk ook milieuvriendelijk meubilair. Per huis was zo'n 80 liter nodig, wat neer komt op zo'n 800 gulden, voor twee lagen. Er werd dus gekozen voor een warmtepompboiler met een warmtewisselaar in de afgevoerde ventilatielucht. De hypotheekrente niet bedoeld voor de aanschaf, verbouwing of verbetering van een eigen huis, is nu al niet meer aftrekbaar.

Een grote middenklasse dreigt hun huis niet meer te kunnen betalen. Deze moeten goed schoon te houden zijn en de vloer moet oersterk zijn. Er zijn allerlei manieren om geld op te nemen uit uw huis, zonder dat u verhuist. Een nauwkeurige en regelmatige controle van deze delen blijft daardoor noodzakelijk. Seizoensgebonden werknemers, tweeverdieners, alleenstaanden met eigen huis komen in een benarde positie. De levertijd van deze palen bleek ruim drie weken, twee weken langer dan normale betonnen palen.

Instanties hanteren verschillende manieren om de overwaarde van een huis te bepalen. Maar u kunt ook de studie oppakken die u al zo lang van plan bent te gaan doen. De aftrek van de hypotheekrente voor het tweede, derde of een ander huis vervalt. De instructie voor de installateur was onvoldoende. De manier waarop het echter tussen de balken geperst zit is onnavolgbaar. Tijdens de bouw regende het nogal eens, waardoor de vloer regelmatig blank stond. Mogelijk dat dit te maken heeft met de wijze van aanbrengen. Kortere stukken dan 15 cm zouden in een toekomstig ontwerp vermeden moeten worden. Ten behoeve van het groendak werd een dakhelling van 8 graden op het noorden aangehouden.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief