Een huis is in de eerste plaats bedoeld om nu prettig in te wonen.
Verkoop Je Eigen HuisEen huis is in de eerste plaats bedoeld om nu prettig in te wonen. Wie gaat verhuizen, moet dan ook vooral opletten of de omgeving en de woning voldoen aan de huidige wensen. Combineer eigen kennis en aanvulling van een makelaar, met Teammakelaar. Als er een overeenkomst tot stand is gekomen, wordt deze door ons schriftelijk vastgelegd. Informatie voor het verkopen van uw huis, met of zonder makelaar.

Weinig kopers zitten dan ook op een opknappertje te wachten. Professionele begeleiding en een ervaring van al ruim 3 jaar zullen u helpen veel geld te besparen. Het gaat om de kosten van de woning en de kosten van verwerving van de woning waarin je zelf woont. Aan koopwoningen zitten dan ook aantrekkelijke kanten. Het kan daarom lonen om, ondanks verhuisplannen, toch te blijven investeren in de woning.

Het loont daarom zeker om bij aankoop na te gaan of een woning een beetje waardevast is. Digitale gemeente en bedrijvengids van Heusden en omstreken. In tegenstelling tot wat vele mensen denken, is bij het verkopen van uw huis een makelaar geen verplichting. Fase 2 omvat 149 koopwoningen en 56 sociale huurwoningen. In goed overleg met u wordt er een tuinbord bij uw woning geplaatst. De verhuur van de oude woning wordt in aanmerking genomen als vervreemding. Wij zullen ondermeer kijken naar de bouwkundige staat, de ligging en de referentiewoningen bij u in de omgeving. Niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, de mee te verkopen roerende zaken en de ontbindende en opschortende voorwaarden.

Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Gedetailleerd en vakkundig bekijken wij met u uw woning en geven u vervolgens een waarde-indicatie. Het Geldersch Huys makelaars zijn uw professionele partners, die zakelijk en realistisch voor u de onderhandelingen voeren.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief