Een hypotheek is een lening, waarbij je huis als onderpand dient.
Een Woning KopenVlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. De huurder is door zijn huurcontract meestal gehouden het pand bij het verlaten op te leveren in de staat waarin hij het betrok. Hoe werken hypotheken? EngelsBijna iedereen die een huis koopt moet daarvoor een hypotheek afsluiten. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. Een huurder zal waarschijnlijk te maken krijgen met huurverhogingen.

Veelal laat men zich leiden door een vergelijking van de totale kosten. CalculatorenBereken je benodigde en maximale hypotheek, je maandlasten en maandpremie. De eigenaar kan zijn woning naar believen aanpassen. Bij het maken van deze keuze zijn de volgende argumenten van belang. Hypotheek-calculatorMet dit programma kun je een overzicht berekenen van de maandelijkse lasten bruto en netto die verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek. Tevens kan het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd bekeken worden.

Een hypotheek is een lening, waarbij je huis als onderpand dient. Informatie over de bouwsector, zowel voor de particuliere verbouwer als voor de bouwprofessional. Ruim 4000 vakantiewoningen in Europa Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Croatie en Oostenrijk tegen Oost-Europese prijzen. De kosten van onderhoud zijn niet fiscaal aftrekbaar. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Jarenlang door velen beschouwt als een droom ver buiten bereik. Een dergelijke vergelijking is in zijn algemeenheid moeilijk te maken.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief