En de hulp van een deskundige hypotheekadviseur ook.
Hypotheek MeenemenAls alle stukken goed zijn wordt de hypotheek afgesloten. Dat kan voordelig zijn wanneer de voorwaarden gunstig zijn. Ik zou eerst eens precies navragen wat de nieuwe hypotheek dan wordt. Vorm van eigen woningbezit in de sociale sector, waarbij de bewoner eigenaar is van de woning en de woningcorporatie verantwoordelijk is voor groot onderhoud. Als u een nieuwe hypotheek bij dezelfde bank afsluit, krijgt u die boeterente over het algemeen terug. Door meevallende opbrengsten kan het eindbedrag eerder worden bereikt. Nieuws over hypotheek, financiering, pensioen, verzekeringen, hypotheekrente. Lekker die spaarpolis van 108k meenemen en de rest aflvrij of aanvullende aflossing bij de huidige verstrekker.

Dit moet wel zijn opgenomen in de voorwaarden van de hypotheek. Bouwwerk waarvoor geen bouwvergunning nodig is, maar dat wel schriftelijk moet worden aangemeld bij de gemeente. Als u van plan bent te verhuizen en u hebt een Postbank hypotheek, maak dan gebruik van de voordelige verhuisregelingen van Postbank. Origineel van een authentieke notariŽle akte, die de notaris bewaart. Obvion biedt allerlei mogelijkheden om de lopende hypotheek aan te passen aan uw nieuwe wensen.

Ook is het belangrijk stil te staan bij het afsluiten van koopcontract en de hypotheekakte. Voor een aantal situaties zijn voorbeelden ontworpen door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Als de hypotheek niet meer aansluit bij uw wensen kunt u overwegen om uw hypotheek over te sluiten of om te zetten. De rente kan op dat moment lager zijn, maar ook hoger. Lees meer over de oorzaken en wat u kunt doen om de problemen te beperken. Iedere gemeente heeft het recht haar eigen verordeningen op te stellen. Reken uw offertes goed na, en controleer de polis terdege.

Want je stapt over van een gegarandeerd kapitaal naar een onzeker kapitaal, en wat banken ook zeggen, als ze gaan beleggen met je geld is er geen garantie.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief