En de kans op een terugkeer van de vette jaren is miniem.
Www Huis Te KoopJo Crepain is al jaren een toonaangevend architect. Ondanks de aanval op de Twin Towers blijven er heel wat wolkenkrabbers uit de grond rijzen. En de kans op een terugkeer van de vette jaren is miniem. Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen en het Hebbesmagazine. Het Centrum Duurzaam bouwen organiseert dit jaar nog vier infosessies over van wat duurzaam bouwen nu eigenlijk betekent en wat dit voor een verbouwproject kan betekenen.

Vier grote Nederlandse steden willen niet dat kraken van leegstaande woningen wordt verboden. Op bouwwerven wordt niet alleen gewerkt, ook gestolen. De Confederatie van Immobiliënberoepen CIB heeft in Gent een nieuwe zetel betrokken. Uit gegevens van het Fonds voor Arbeidsongevallen blijkt dat het aantal arbeidsongevallen per werknemer het hoogst is in de bouwsector. Sociale huurders krijgen voortaan het recht om hun sociale huurwoning te kopen. Vous pouvez également placer vous-même votre annonce immobilière. De Italo-Belgische architect Alfredo De Gregorio wou een boek schrijven over zijn groot voorbeeld Aldo Rossi.

Met dit speelgoed kunnen grote en kleine kinderen bijna echte huizen gaan bouwen. Het budget voor huursubsidies gaat hierdoor van 10 naar 20,6 miljoen euro . Vorig jaar stegen de verstrekte hypothecaire kredieten met 47 procent. De zelfstandigen vinden dit oneerlijke concurrentie. De recentste cijfers over de woningprijzen ontkrachten eerdere berichten over een afkoeling van de markt. Het Nederlandse bedrijf RS2Play lanceerde Brickadoo. Tabellen en grafieken van huizenprijzen in de gemeentes.

Met daarin de gemiddelde prijzen en meerwaardes op appartementen en huizen of de huurwaarden van immobiliën. Over hem en zijn nieuwe vennoot verscheen nu een fascinerend boek. Het besluit daarvoor van minister Marino Keulen VLD is goedgekeurd. Een treinstation moet geen station meer zijn, maar een mix van reizen, wonen, werken en winkelen. Anders lijkt het zijn voor appartementen waar een overaanbod dreigt. Het fameuze, Antwerpse Militair Hospitaal wordt een woonpark.

En in 2007 kunnen er ondanks enkele zwarte wolken nog records worden opgetekend. Uit cijfers van de Beroepsvereniging van het Krediet BVK. Kandidaat-kopers zijn nu misschien meer geneigd te investeren, bijvoorbeeld in atypische woningen en appartementen die op de markt iets minder gewild zijn. Na de verhitting van de Brusselse vastgoedmarkt hebben sommige eigenaars nu een meer realistische houding aangenomen. En ze eisen hardere sancties tegen langdurige leegstand. En nog niet minnetjes, zo blijkt uit een parlementaire vraag.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief