En heeft een overdekt terras en zonneterras, vanwaar u zeezicht heeft.
Vakantie Huis Te KoopOok in deze baai prachtige luxe design villa te huur. Eigen grond, 3,5 hectare; bos en weilanden, perceel bekend onder de naam Lourtas. Terras met zonneluifel maakt het ook hier aangenaam toeven. Afstand tot Albi aan de Tarn 30km, Toulouse op 100 km. Duitsland Sauerland, vrijstaande vakantiewoning in Frankenau, 6 pers. Gelegen in het vlekje Bibel op een heuvel met 360 graden vrij uitzicht over het dal. De vrijheid van kamperen met het comfort van thuis. En heeft een overdekt terras en zonneterras, vanwaar u zeezicht heeft. De woning is in Spaanse stijl opgetrokken, en ligt in de Villa wijk Masos de Pals tussen de pijnbomen, en 4 km van het strand.

Twee slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, aparte toiletruimte. Golfen en surfen op drie kwartier en kanovaren op de l'Orb op 25 km. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Trap naar eerste etage met ruime ouderslaapkamer en tweede slaapkamer.

De adverteerder heeft besloten het bieden niet te activeren. Alle vloeren zijn betegeld met 30x30 cm terra-cotta tegels. Boek nu uw droom zeilvakantie! Zakynthos Griekenland. Beddengoed, handdoeken, bestek, servies, pannen etc.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief