Er zijn talloze mogelijkheden waarvoor u uw overwaarde kunt benutten.
Overwaarde WoningEr zijn talloze mogelijkheden waarvoor u uw overwaarde kunt benutten. Maak nu een afspraak bij een vestiging om een Flexibel Hypotheek Krediet af te sluiten of te verhogen. De belastingdienst neemt dan als verkoopprijs in aanmerking de waarde van de woning in het economische verkeer. Dit was de wens van Daniel 62 jaar en zijn vrouw Margriet 59 jaar. De verhuur van de oude woning wordt in aanmerking genomen als vervreemding.

Wat gebeurt er als ik een nieuw huis koop en mijn oude woning niet verkoop, maar aanhoud om te gaan verhuren. Neem naar de afspraak een geldig legitimatiebewijs, WOZ-verklaring of taxatierapport, hypotheekakte en een recente salarisstrook mee. Uw huis verkocht? Bereken hier wat het cashen van de overwaarde u gaat kosten. De beperking van de aftrek van hypotheekrente is dus ook in dit geval van toepassing. Senioren kunnen de overwaarde van hun huis opnemen. Dat lijkt aantrekkelijk, maar let op! Drie kwesties zijn van belang. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Reageer snel, des te langer profiteert u van het rentevoordeel. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven.

Wie overweegt een nieuwe hypotheek af te sluiten, moet zichzelf eerst de volgende drie vragen stellen. De nieuwe regeling heeft geen gevolgen voor starters.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief