Fase 2 omvat 149 koopwoningen en 56 sociale huurwoningen.
Verkoop Eigen WoningHet gaat om de kosten van de woning en de kosten van verwerving van de woning waarin je zelf woont. Het Geldersch Huys makelaars zijn uw professionele partners, die zakelijk en realistisch voor u de onderhandelingen voeren. In goed overleg met u wordt er een tuinbord bij uw woning geplaatst. Dat is een van de motto’s van nieuwbouwproject Hof van Zuidwijk, in de Rotterdamse tuinstadbuurt De Burgen. Aan koopwoningen zitten dan ook aantrekkelijke kanten. Er komen geen kosten bij, ze bemiddelen niet in hypotheken en homeforsale heeft geen banden met welk makelaarskantoor dan ook. Fase 2 omvat 149 koopwoningen en 56 sociale huurwoningen. De verhuur van de oude woning wordt in aanmerking genomen als vervreemding.

De bezichtigingen van uw woning door potentiële kopers kunt u volledig aan ons overlaten. Je kunt nog steeds betaalbaar wonen in een wereldstad, een schat aan ruimte hebben én een fraaie singel voor de deur. Wij zullen ondermeer kijken naar de bouwkundige staat, de ligging en de referentiewoningen bij u in de omgeving. Maandagochtend 23 april is de eerste paal geslagen van de 2e fase van het project Hof van Zuidwijk Zuid in Rotterdam. Zij hebben immers geen overwaarde op een oude woning. Over de voorwaarden kun je hier onder verder lezen. Gedetailleerd en vakkundig bekijken wij met u uw woning en geven u vervolgens een waarde-indicatie. Verkoop Uw Huis Sneller ! ® Interieuradvies, styling en verkoopstyling door Topstylisten. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven.

Vervolgens bepalen we met u de te volgen verkoopstrategie. Hierdoor worden klanten beter geďnformeerd en beschermd. Het Geldersch Huys makelaars brengen uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Nanine van Gennip 27 en Christian van den Berg 32 geloofden het eerst nauwelijks, maar het bleek waar. Kosten gemaakt voor de aankoop van je eigen huis zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting box 1. Als er een overeenkomst tot stand is gekomen, wordt deze door ons schriftelijk vastgelegd.

De laatste woningen in fase 2 van de vernieuwing in Spoorwijk worden nu opgeleverd. Niet alleen over de prijs, maar ook over de oplevertermijn, de mee te verkopen roerende zaken en de ontbindende en opschortende voorwaarden. De beperking van de aftrek van hypotheekrente is dus ook in dit geval van toepassing. De nieuwe regeling heeft geen gevolgen voor starters.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief