Havinga Agrarisch Onroerend Goed, uw makelaar in o.
Makelaardij AgrarischEen zorgvuldige keuze voor een agrarische makelaar is dan ook zeer belangrijk. Maar tevens is hij zeer ervaren om u bij de verkoop van uw onderneming stap voor stap te begeleiden. Home > Makelaars Noord Holland > Makelaars Nieuw Vennep > Koeckhoven Taxaties en Bemiddeling Agrarisch o. De bij AgriTeam aangesloten makelaars zijn allen zelfstandig ondernemer. Havinga Agrarisch Onroerend Goed, uw makelaar in o.

Samen bieden we een compleet dienstenpakket aan voor de agrarische ondernemer. Hierbij kun je denken aan boerderijen en melkquota. Als makelaar zijn wij uw adviseur, vertrouwenspartner en klankbord. Certificatievoorwaarden van de Stichting VastgoedCert. Een bedrijf kopen, verder ontwikkelen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis. Daarom krijgt u van ons echte persoonlijke aandacht. Een stuk grond kopen? Uw melkquota aanbieden? Uw bedrijf taxeren? Advies bij een dreigende onteigening? Stuk voor stuk belangrijke vragen die grote gevolgen hebben. AgriTeam biedt u de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer toe te treden tot haar franchiseformule waar u optimale scoringskansen en een gedegen inwerkperiode worden geboden.

Andijk eventueel met ca 9,5 ha extra land te koop. Het komt vaak op de kleine lettertjes en op de details aan. Ze zijn, net als u, verantwoordelijk voor hun onderneming en kunnen zich daarom optimaal verplaatsen in uw situatie. Vermeld bij uw sollicitatie "AgriHolland Vacaturebank nummer AH13350". Als zelfstandig ondernemer weten wij dat als geen ander.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief