Hebt u uw droom huis gevonden dan kan de procedure van start gaan.
2e Huis KopenAls eigenaar van een prachtig huis in Turkije wordt u door Real Turkey ondersteund bij een aantal onderdelen. Alle objecten in het portfolio van Real Turkey zijn vooraf gecontroleerd op rechtmatigheid. Dit houdt in dat u te maken heeft met een rechtmatige eigenaar en het huis vrij is van schulden. Een eigen woning in Tsjechie ? Het Sumava gebied in Zuid-Bohemen is prachtig en nog voordelig. Hebt u uw droom huis gevonden dan kan de procedure van start gaan. Meer rendement uit uw mediabudget met een compleet marketingplan. Koop hier uw 2e woning in een prachtig vakantiepark met 300 woningen in een door Landal verhuurd park Marina Lipno Resort.

Zowel op het park als in de omgeving kunt u genieten van de faciliteiten, de rust, de ruimte, de ongerepte natuur en de rijkdommen van de Ariège. Wij leveren popup schermen en -wanden compleet met print tegen zeer scherpe prijzen. Deze appartementen voldoen, door hun ligging aan de berghelling direct naast de skilift en door hun inrichting met alle comfort, aan de wensen van de meest verwende vakantieganger. De landen worden redactioneel ondersteund door professionele en goed leesbare artikelen geschreven door specialisten van een land. Dit appartement is geschikt voor acht personen en bevat 3 slaapkamers, een sauna, een openhaard, vloerverwarming en nog meer luxe.

Vanuit deze woning heeft u een schitterend uitzicht over het Lèzedal en de Pyreneeën. Op het 13ha fraaie landgoed staan 138 vrijstaande villa's, waarvan momenteel een enkele te koop is.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief