Het afsluiten van een tweede hypotheek is vaak voordeliger.
Hypotheek VerhogenAls je het aan je huis besteedt is de rente sowieso aftrekbaar, ongeacht of het nu via een hypothecaire lening loopt of dat je van Pietje Puk geld geleend hebt. Bijvoorbeeld om uw verbouwing te financieren of omdat u gaat verhuizen. Echter als ik Defam hier op het forum of google intyp komen er veel onderwerpen over legiolease tevoorschijn en dat Defam destijds soortgelijke praktijken toepaste. De rente en kosten zijn aftrekbaar als u het bedrag van de verhoging gebruikt voor de verbouwing of verbetering van uw woning. Rialto als je nergens terecht kan kom je daar met flinke premie opslagen.

Dat scheelt vele honderden euro's bij een tussentijdse verhoging. Ik vind het knap dat je de stpa hebt gezet om open te zijn en ik ga je zeker volgen. En laat je niet uit het veld slaan door onze soms harde kritiek, het is alleen bedoeld om je ogen te openen. Bovendien ben je er meer mee geholpen als jullie eht dan samen zouden doen, zodat je er ook iets van leert. In ieder geval succes met alles en ik hoop dat je snel alles weer op de rails hebt, met als eerste je depressie. Dat klinkt dus allemaal vrij aannemelijk maar, nogmaals, probeer het maar eens voor elkaar te krijgen. Uw adviseur van Fortis kan voor u de mogelijkheden bekijken. En dan is het natuurlijk de kunst dat overzicht te houden.

Het zou toch gewéldig zijn als je hierdoor in één klap weer overzicht hebt over je situatie. Over de totaalsom het totale rentebedrag bij aanvaarding er gelijk af dus wat de bank uitkeerd kan ten volle worden gebruikt. Dan kunnen ze je een lening aanbieden tegen lage rente. Als je echt wilt gaan lenen kan je dat het beste via een bank doen. Je betaalt misschien wat meer, maar het is wel wat betrouwbaarder. Ik hoop dat je je het commentaar van Mona niet teveel aantrekt. Een stadskrediet is volgens mij alleen maar als je schulden hebt en er niet meer uitkomt. Als het maandinkomen toereikend is, lijkt mij er verder geen probleem.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief