Het besluit daarvoor van minister Marino Keulen VLD is goedgekeurd.
Www Huis Te KoopOp alle vastgoedfronten klimmen de prijzen weer hoger. Appartement op 2de verdieping in centrum met 2 slaapkamers en autostandplaats. Ze zijn hoger en stoutmoediger dan ooit, maar het zijn vooral monumenten van pracht en praal. Dat kwam de krant De Tijd aan de weet na een rondvraag bij de grote banken.

In Gent loopt een interessante tentoonstelling over één van de belangrijkste Belgische designbureau. Nederlanders bedachten een oplossing voor de eindeloze diefstallen op bouwwerven. Woningen worden duurder en hun prijs gaat niet in elkaar storten.

Op voorstel van de Vlaamse minister van Wonen Marino Keulen stemde de Vlaamse regering er mee in de inkomensgrenzen van de verbeterings-en aanpassingspremie voor woningen te verhogen. Verhuizen naar de onmiddellijke buurt van de werkplaats is beter dan elke dag pendelen met file-ellende. De bouwsector heeft een historisch goed jaar achter de rug. De Vlaamse regering heeft een vernieuwd en ruimer stelsel van huursubsidies goedgekeurd. In het bijzonder kunnen vastgoedmakelaars adverteren in grotere hoeveelheden en tegen speciale tarieven.

Bijna de helft van de Vlamingen met leningen van minstens vijf jaar, herfinanciert zijn woonkrediet niet. Dit jaar moet de verkoop van overheidsgebouwen in totaal ruim 700 miljoen euro opbrengen. Trends publiceerde Trends de recentste vastgoedgids van de kust.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief