Het heeft geen zin dit hier nog eens te gaan herhalen.
Elk Huis Te KoopHet heeft geen zin dit hier nog eens te gaan herhalen. De huidige staat van uw woning wordt hierin beschreven. De gehele woning heeft CV-verwarming, vloertegels met vloerverwarming als bijverwarming. Woningen op de 1e verdieping worden verkocht met de eronder gelegen garage. Zij zal uw gegevens noteren, of u direct doorverbinden met de verhuurder. Ik wil graag met een woning ruilen die het liefst in leiden is of Leiderdorp, maar kan ook in de regio. De meeste woningen hebben de slaapkamer achter de woonkamer bij de woonkamer gevoegd en zijn hierdoor ruime 3-kamerflats geworden.

Vroege beslissers kunnen in samenspraak met de architect de indeling en afwerking nog zelf bepalen. Kleine inpandige berging voor de wasmachine en wasdroger. Eigenaars van huizen kunnen natuurlijk ook terecht bij Verac. Boven zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Betaal niet via Western Union of andere diensten voor contante overboeking. Dit complex is gelegen nabij winkelcentrum Crabbehof. De prijzen van huizen in Hongarije lopen sterk uiteen. Het complex telt drie woonlagen en is voorzien van een lift.

Bovendien heeft elke woning een kelder en een tuin. Men verwacht dat de waarde van vastgoed dan fors zal stijgen. Elke woning heeft een berging en is voorzien van een eigen centrale verwarming. Is dat niet het geval dan kunt u dit nog corrigeren. Wij wensen u veel plezier met uw op Direct-TE-HUUR.

De woningen zijn voor vakanties en langere perioden overbruggingen, nieuwe start, detachering voor werk etc. Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen en het Hebbesmagazine.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief