Het is mogelijk dat de indeling van de woning niet naar uw smaak is.
Aankoop WoningFijn wonen in een kwaliteitswoning in bijvoorbeeld Frankrijk of Zwitserland. Wanneer je een huis bezichtigt, is de verkoper verplicht je zo. In geval van meerwerk kunnen de kosten van een nieuwbouwwoning hoger uitvallen. Met een opstalverzekering is uw huis verzekerd tegen risico's. Het is mogelijk dat de indeling van de woning niet naar uw smaak is. Ook voor het opstellen van de koopakte kunt u hem al inschakelen. De aanpak van EigenWoningVerkoop Zonder-Makelaar is de unieke succesformule voor deverkoop of verhuur van vastgoed zonder makelaar. Zeker omdat u niet de eerste eigenaar bent, is het heel goed mogelijk dat er enig onderhoud gepleegd moet worden aan uw woning. Zonder een controleverslag kan er geen verkoop doorgaan.

Net als bij ieder ander product, is ook een woning aan slijtage onderhevig. De notaris is een jurist met veel ervaring op het gebied van onroerende zaken. Met SNS-hypotheken kunt u nu eindelijk die woning kopen waar u al zolang van droomt. In onderling overleg worden er afspraken gemaakt met belangstellenden. Omdat de prijs van de nog op te leveren woning in principe al vast staat, is een taxatierapport van de woning niet nodig.

Verkoop uw woning op professionele wijze en bespaar op de makelaarscourtage. Logisch dat u dan kiest voor de deskundige ondersteuning van Jongbloets makelaardij. Voordelig,lage rentetarieven en overzienbare looptijden. Bij verkoop van uwonroerend goed betaalt u geen kosten zoals bij een makelaar. Hij geeft advies en nodigt beide partijen uit om elkaar de nodige informatie te verschaffen. Een kleine of grotere verbouwing kan dan extra kosten met zich meebrengen. De kosten voor achterstallig onderhoud kunnen soms flink oplopen. Het verslag wordt bij de officiŽle verkoopakte gevoegd. Wij begeleiden u in het gehele verkoopproces van bezichtiging en onderhandeling tot en met de afspraak bij de notaris.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief