Het koophuis dat je op het oog hebt, is net te duur.
Huis Kopen MakelaarMakelaar of adviseur nodig? Laat u goed informeren. Dat laatste kun je ook door een hypotheekadviseur laten doen. Hypotheek advies nodig? Vraag een erkend hypotheek adviseur om advies. Bent u bij ons in de buurt? Komt u dan even binnen en vraag om de Woningwijzer, het NVM-magazine met het totale woningaanbod in de regio Nijmegen. Veel kun je ook zelf en dat kan de kosten behoorlijk drukken.

HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Je kunt de waarde als extra bestedingsruimte gebruiken door de overwaarde van je woning te cashen. Vervolgens sturen wij u de uitgebreide documentatie toe. Wij staan voor u klaar met een dynamisch team van medewerkers, waarin service en persoonlijke benadering de hoogste prioriteit hebben. Deze aanvullende lening wordt weliswaar op beperkte schaal verstrekt, maar het is altijd de moeite waard om te.

Na onderhandelen wordt de woning aangekocht voor 166. Begeleiding bij de oprichting van een Spaanse onderneming. Een slimme constructie kan er voor zorgen dat zowel jij als je gr.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief