Het kopen van een eigen woning is een bijzondere gebeurtenis.
Zonder MakelaarHet kopen van een eigen woning is een bijzondere gebeurtenis. In verkoop van nieuwbouwwoningen komen opties nog wel voor, in de verkoop van bestaande bouw worden zelden opties verstrekt. Van een goede makelaar mag weliswaar worden verwacht dat hij wijst op onvolkomenheden in de bouw of het onderhoud, maar het lastige feit blijft dat hij belang heeft bij een snelle aankoop. Wanneer de aankoop in zicht komt, is het slim de woning te laten keuren. Echt ervaring krijgt u dus niet, reden te over om altijd uw eigen makelaar in te schakelen. Klanten krijgen bovendien diverse voordeeltjes bij partners van Niksertussen, waaronder Tango en Route Mobiel.

Koop of verkoop uw woning met behulp van ervaren makelaars, Vrije Huizenmarkt. HypothekenEen Rabobank hypotheek past zich aan aan de veranderingen in je leven. Een alternatief op een dure makelaar, Verkoop Je Eigen Huis. Uiteraard zijn we online of telefonisch te bereiken om u te helpen indien u problemen ondervindt met het invoeren van uw gegevens. De makelaars van de woningeigenaren ontvangen ruimte op woonhulp. Hier treft u alle informatie over hoe u snel en voordelig uw woning kunt verkopen.

Combineer eigen kennis en aanvulling van een makelaar, met Teammakelaar. Test uw kennis! Zeven vragen over het nieuws van de afgelopen dagen. Het kan daarom lonen om, ondanks verhuisplannen, toch te blijven investeren in de woning. Het gaat om een belasting die door de Staat wordt geheven ten gunste van de Staat en de Gewesten. Juist huizen die slechts een verfkwast en een nieuw behangetje vergen, liggen goed in de markt. Het loont daarom zeker om bij aankoop na te gaan of een woning een beetje waardevast is. De dienstverlening gericht op de verkoop van woningen zal binnenkort worden uitgebreid. Heeft u er meer, dan zorgt Woonhulp dat ze toch te zien zijn op woonhulp.

Van toiletrolhouder tot elektrisch zonnescherm is het belangrijk om af te spreken wat achterblijft in het huis en dus in de koopsom inbegrepen is en welke zaken de verkoper meeneemt. Wie gaat verhuizen, moet dan ook vooral opletten of de omgeving en de woning voldoen aan de huidige wensen. Toch is een eigen woning meer dan louter een gebruiksgoed, het is ook een investering. Een huis is in de eerste plaats bedoeld om nu prettig in te wonen. De 10 meest gestelde vragen over het kopen van een huis. Ooit wordt het huis weer verkocht soms sneller dan voorzien, bijvoorbeeld bij een scheiding en dan is het op z'n zachtst gezegd prettig als het zijn waarde heeft behouden. Maak hierover duidelijk afspraken en zorg ervoor dat ze schriftelijk worden vastgelegd. De meeste mensen kopen drie tot vier keer in hun leven een woning.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief