Het perceel 942m2 en grenst ligt aan 2 zijden aan het water.
Water MakelaarWonen in Noord-Brabant dan bent u hier aan het goede adres. Er zijn geen directe buren en er is nauwelijks verkeer. De slaapkamer van Chantal verplaatsen ze van de begane grond naar de bovenste verdieping en Michiel laat middens 3D-tekeningen ook zien hoe iedere etage een totaal ander uiterlijk krijgt. Er kan meer woonruimte gecreëerd worden door de aangrenzende garage. Het geheel is met veel smaak en behoud van authentieke details gerenoveerd en alle daken zij. Panoramisch uitzicht over de heuvels van Auxois vanaf uw terras.

Ook ruim aanbod nieuwbouwwoningen in Breda en Goirle. De verzorgde tuin ligt gunstig op een mooi perceel. Kwalitatief hoogwaardig verbouwde boerderij,welke zich in een historisch dorpje bevindt op 20 km. Keuken met Siemens apparatuur en een luxe badkamer. Het is geheel aan uw verbeelding om hier de oorspronkelijke charme terug te brengen. Het omliggende terrein bestaat voornamelijk uit weiland. Mark van Ginkel is adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep.

Een betere locatie is niet denkbaar! Koopsom is vrij op naam. Het huis is gebouwd op zeven gewelfde kelders,waarvan één kel. In deze column vertelt hij meer over waar je op moet letten als je je huis gaat verkopen en een nieuwe woning wilt kopen. Op loopafstand supermarkt, bakker, bank, post, apotheek e. Zondag 12 november wordt er nog een open huis georganiseerd.

Het open huis heeft helaas niet het gewenste resultaat opgeleverd. Het huis is rustig gelegen in een klein gehuchtje in het Parc Régional Naturel Périgord-Limousin.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief