Het perceel ligt gunstig tov het vaarwater en biedt privacy.
Water MakelaarRenovatie is gestart in dit natuurstenen dorpshuis met een goed dak, een nieuwe badkamer, nieuwe electriciteit en waterleidingen en ruime kamers. Een woonhuis met gite behoort ook tot de mogelijkheden. De basisstructuur is in goede staat, het dak is nieuw, water en elektriciteit zijn ter plekke. Het gebouw van natuursteen met stucwerk is momenteel verdeeld in twee aparte huizen, maar er kan gemakkelijk één groot huis van worden gemaakt. Dit natuurstenen huis moet gerenoveerd worden, maar water en elektriciteit zijn aanwezig, evenals een septic tank. Kleine cour voor het huis, een aangrenzende schuur met de mogelijkheid die te gebruiken voor uitbreiding van de woonruimte en een niet . Het perceel ligt gunstig tov het vaarwater en biedt privacy. Het perceel 942m2 en grenst ligt aan 2 zijden aan het water. Tevens kunnen wij u een deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen aanbieden.

De zolder is ruim genoeg om meer kamers in te richten. Een afspraak maken met een Van Bruggen hypotheek adviseur. Het pand heeft rondom een weids uitzicht en heeft . Pittoresk stenen weekendhuis in Noord-Frankrijk Pas-de-Calais in een klein dorp bij Hesdin, zeer landelijk gelegen. Aan de achterzijde is een grote, zeer goed onderhouden tuin op het zuidwesten met een zonnig terras, een bovengronds zwembad, een houten tuinhuisje, een. Dit kleine dorpshuis heeft wat liefdevolle aandacht nodig om de charme terug te brengen en heeft een grote tuin aan de achterzijde en een wat kleinere aan de voorzijde.

Onafhankelijk informatieplatform voor bedrijfsonroerend goed. Dus heb je interesse naar aanleiding van de uitzending? Kom dan aanstaande zondag tussen 11 en 14 uur naar de Markkant 78 in Oosterhout. Huis met bijgebouwen, rustig gelegen aan de rand van een dorp op 1 ha land met mooi uitzicht. Sybrand zet met interieurontwerper Michiel de Zeeuw het huis ondersteboven. Woudenberg ligt deze tussenwoning met moderne uitstraling. Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Gerenoveerd dorpshuis in een rustig gehuchtje in de vriendelijk glooiende omgeving van de Monts de Blond. Een prettig huis waar men volledig tot rust kan komen. Advies kunt u overal krijgen, maar wij nemen de tijd om ons advies aan te laten sluiten op uw persoonlijke situatie.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief