Hier komt een tip te staan overheen het woonhuis indien dit is opgegeven
appartement makelaarDit woonruimten zijn voorzien van een afgerond interieur met o.a. meubilering, stoffering, algeheel ingerichte kookplaats met apparatuur, TV, stereo, wasmachine, additioneel linnengoed etc., terwijl zowel onze professionele schoonmaakdienst op ieder ogenblik ingezet kan worden. Feldas Real Estate makelaars in Italie, voornamelijk in Toscane, en Italie te koop aanbiedt.Feldas Real Estate beschikt overheen een royaal aanbieding van woningens enkoopwoningen in Italie zoals villa's in Toscane, woningen in Italie enkoophuizen in Italie. Feldas Real Estate is een Italiaans-Nederlandse organisatie die bemiddelt in de verkoop van bestaande woningen, regelt de verhuur, het administratie en onderhoud van de woningen en bemiddelt het in allerlei diensten: van de bouw van een zwembad, autobedrijf of tuin tot het regelen van een Italiaans merkteken en een belastingtechnisch nummer voor diegene die permanent in Italie wil wonen. Wilt u uw woonhuis verkopen, heeft u een kredietverlening nodig, een aankoopmakelaar of heeft u verschillende vragen? De Appartementmakelaar maakt samen met u een project van aanpak, waarin alle met u gemaakte afspraken schriftelijk in een dienstenovereenkomst wordt vastgelegd. Het aanbieden van aanbeveling met aanstelling totdat koop en verkoop.

Slowakije is sinds de toetreding totdat de Europese Unie op 1 mei 2004 voor veel beleggers een steeds interessanter beleggingsland geworden. Vanuit Appartement Services Nederland verlenen wij service zoals de beheerderfunctie voor Verenigingen van Eigenaars, individuele en collectieve zorgarrangementen en een vliet postpakket aan woon en comfortdiensten. Indien u een appartement koopt krijgt u eigelijk noch het eigendom, maar het exclusieve gebruiksrecht totdat die gesplitste ruimte. Wij zijn van plan onzerzijds appartement te verkopen.

Verzorgt de verkoop van nieuwe woningen en bemiddelt erbij de verkoop van bestaande bebouwing en hypotheek. U hebt constant aansluiting met eender makelaar, diegene allemaal voor u kan regelen. Golfen kan op een van de vijf golfbanen binnenshuis een half uur afstand. Wij leveren u een figuurlijk selektie aan van welstand woningen plus goede investeringen in het zuiden van Tenerife. Inkomsten van uitlandig onroerend aantrekkelijk zijn in de meeste gevallen vrijgesteld van belasting. In goede staat van onderhoud nabij scholen en winkels op 1ste en 2de woonlaag gesitueerd maisonnette met bordes en bergplaats in het souterrain. Twee slaapkamers, ieder voor twee personen. Prachtig apartement te kenmerkend herenhuis op loopafstand van het binnenstad van Nijmegen.Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief