Hypotheek Visie Het kopen van een huis doet u niet zomaar.
Huis Verkopen CourtageDe woning blijft in principe in de verkoop bij diezelfde makelaar, hoewel ik daar na vanmorgen toch anders tegenaan ga kijken. Graag verwijzen wij u dan door naar het volgende uitstekende artikel, dat onlangs verschenen is in de Consumentengids, dat we hier opgenomen hebben. Limburg zal de presentatie of link worden verwijderd. De overheid heeft toen een marge aangegeven boven en onder het oude tarief. Ik neem toch aan dat de kopende partij om ontbinding heeft gevraagd, anders dient u eerst kopers in gebreke te laten stellen. Ik zal het contract met de makelaar er eens op nalezen. Voordeel is dat u zo gezamenlijk onafhankelijke juridische expertise heeft van de notaris, bij de soms lastige clausules van het koopcontract, wat beide partijen extra rust en vertrouwen geeft. Woonfonds Hypotheken De homepage van Woonfonds Hypotheken! Hier vindt u alles wat u over hypotheken wilt weten. Zo voorkomt u dat de geldigheidsduur van de ene offerte verloopt, voordat u de laatste offerte ontvangt.

Met woningaanbod van huurwoningen en koopwoningen door heel Nederland. Van Bruggen Adviesgroep Van Bruggen Adviesgroep regelt voor u de beste hypotheek met de laagste rente en beste lening. Betaalde hypotheekrente in verband met uw eigen woning uw hoofdverblijf is fiscaal aftrekbaar. Hypotheektopper Altijd de beste en goedkoopste hypotheektofferte. Maar ik moet je bekennen dat ik me inderdaad heb zitten afvragen waar de facturen van bijvoorbeeld ook de notaris naartoe zullen gaan. Huizen zijn soms al verkocht voordat het bord in de tuin staat.

Wanneer de deal op de ontbindende voorwaarden vastloopt is voor de makelaar misschien vervelend, doch dit is het risico van het vak. Mocht na het afketsen van de koop de verkoper de opdracht intrekken, dan is het een ander verhaal. Ik heb even met mijn makelaar overlegd, hij zegt dat dat werkelijk heel onbeschoft zou zijn om dat te doen. Als u zelf de koopovereenkomst ontbint zonder de kopers in gebreke te stellen, dan is het nog maar de vraag of de boete clausule in werking treedt. Sinds enige jaren is het mogelijk om over notaristarieven te onderhandelen. Ook voor de beste hypotheekoplossing bent u welkom.

De makelaar laat het overkomen alsof hij alléén maar de bemiddeling tussen de verkoper en genoemde koper doet en dat na het mislukken zijn werk erop zit. Zijn de gegevens in de offerte ook werkelijk de gegevens die u heeft opgegeven? De vijf uitgangspunten van uw hypotheek moeten juist zijn vermeld, net als bijvoorbeeld uw leeftijd en uw inkomen. Vermeld in ieder geval datgene wat uw woning zo bijzonder maakt, bijvoorbeeld die perfecte staat van onderhoud, dat prachtige dakterras of het fijne winkelcentrum op loopafstand. Het is raadzaam om vooraf de verschillende tarieven en voorwaarden van makelaars te vergelijken. Als hart en verstand het met elkaar eens zijn, moet alles financieel geregeld worden. Wij zijn erkend hypotheekadviseur en werken nauw samen met de beste geldverstrekkers.

Limburg bemiddelt daarbij in opdracht van de verkoper.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief