Hypotheek nodig. Vraag naar een erkend hypotheekadviseur.
Hypotheek AdviesDoorgaans kan de hoogst maximale hypotheek worden verkregen bij een keuze van een 6-jaars rente. De subsidie maakt het voor mensen met een bescheid. De verhouding van de waarde van de woning en de huidige of gewenste hypotheek is daarbij doorslaggevend. Het koophuis dat je op het oog hebt, is net te duur. Bij MoneYou regelt u zelf rechtstreeks uw hypotheek. Voor jonge mensen of starters is het vaak lastig om een huis te kopen.

Dan bent u op Hypotheek Planeet op het juiste adres. Maar met een lening van een familielid, kan dat droomhuis toch nog in zicht komen. Een passende belgische of nederlandse hypotheek, diverse hypotheekvormen zijn mogelijk. Deze aanvullende lening wordt weliswaar op beperkte schaal verstrekt, maar het is altijd de moeite waard om te. Iemand die geld leent om een huis te kopen en als onderpand daarvoor een hypotheek geeft. Makelaar of adviseur nodig? Laat u goed informeren. Ook de gekozen rentevast-periode heeft invloed op de maximale hypotheek. Bij een gewenst hypotheekbedrag, dient rekening te worden gehouden met de bijkomende kosten; denk aan eventuele boeterente bij oversluiting, de reguliere notariskosten en afsluitprovisie.

Onze deskundige hypotheekadviseurs komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek de ideale hypotheek te bepalen. Er zijn zo veel verschillende rentes als er aanbieders zijn. Rubriek met financiŽle advies artikelen en stappenplannen met betrekking tot IFRS, Basel II, risico inventarisatie en het beinvloeden van het rentepercentage op uw zakelijk doorlopend krediet van uw onderneming. Dit heeft tot gevolg dat starters eerder een woning kunnen kopen, een verbouw sneller haalbaar is en een oversluiting aantrekkelijk kan zijn. Belgie Hypotheek , met de laagste hypotheek rente . Dit komt, omdat iedere geldverstrekker buiten de NHG zijn eigen acceptatie-regels heeft.

Makelaars in het nieuws


Concurrentie funda groeit.

Friezen betalen fors minder voor huis.

Ruzie in bestuur huizensite funda.

Actie hetsmshuis tijdelijk stilgelegd.

Meer in ons archief